Inlägg från: Anonym (Antikrist) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Antikrist)

    Jag är de andra kvinnan

    Anonym (fd.Älskarinna) skrev 2023-03-20 13:16:18 följande:
    Vad får du allt ifrån? Vad glorifierar jag, när det är tragik jag beskriver. Om det jag beskriver är eftersträvansvärt i dina ögon så måste du leva i ett helvete. 

    Några ryggdunkar är jag knappast ute efter. Om du läser mina inlägg så ser du kanske att jag vill nå ut till andra i samma situation och förhoppningsvis får denna någon, hjälp att hitta vägen ut. 

    Du kanske inte begriper det här, med såna som jag är väldigt ensamma och har ingen att tala med.
    Och varför är ni ensamma?
    För att ni inte har vett nog att inte talla på förbjuden frukt, kan det vara så?
    Du skriver din föredetta som om det var ni som var primärparet, han bullshitta dig för att ha en dum mus  att sätta på när andan föll på och du höll på med det i 5 år och trodde varje gång på vad han sa. Har du fullständigt inkompetenta människor runt dig, ingen vän som förmodligen såg vad du höll på med?

    Är inte så värst konstigt att samhället ser ut som det gör, barnen får tidigt lära sig att  skita fullständigt i andra bara JAGET tillfredsställs. Om det där JAGET vill ha så tas det bara, helt utan konsekvenstänk eller tanke på andra.

    Är det det du kallar moget beteende? För det är exakt så du gjort och kommer fortsätta med i framtiden.
  • Anonym (Antikrist)
    Anonym (fd.Älskarinna) skrev 2023-03-22 23:38:23 följande:
    Självklart är det mest för barnens skull och rädslan att inte finnas där för dem när det krisar hemma.  Om han skulle lämna skulle helv....tet bryta lös och hela hennes familj skulle göra det omöjligt för honom att träffa barnen. Han skulle bli utan jobb mm.  Eftersom han är den plikttrogna typen skulle ha se det som ett stort misslyckande. 
    Jag är rädd att han inte skulle vara lätt att leva med, konstant orolig för barnen, utan jobb och olycklig. Jag kan helt enkelt inte begära det av honom.  När barnen blir äldre och han känner att de är i en stabil situation så kommer han säkert att lämna äktenskapet men jag kan inte vänta så länge och det förstår han.
    Plikttrogen var det ja, är det inte en plikt att se till att det man get sig in i fungerar?
    Men där var du snabbt framme och slog in lite kilar för ditt egna nöjes skull. Du säger dessutom att du väl vet vem hans fru är, ändå väljer du alltså att inleda ett förhållande med en upptagen?
    Tror inte du vet så mycket om henne som du påstår faktiskt, du gör som alla andra svinga människor och bara tänker på det lilla JAGET som ska få sitt oavsett vad som händer.
  • Meddelande borttaget
  • Anonym (Antikrist)
    Aviga skrev 2023-03-24 19:34:21 följande:

    Ännu en tråd som kapats av rolighets akademin eller är det TROLL kanske? 
    Förhoppningsvis kommer livet att lära dem att tvärsäkerhet i moraliska frågor kommer att bita dem i svansen. 

    Min ståndpunkt i frågan är att vi människor försöker göra vårt bästa även när omständigheterna är svåra. Att förringa och fördöma är inget bevis för hög moral. Rent etiskt kan exempelvis otrohet försvaras i vissa fall. 
    Personligen är jag lite fundersam över vad vi lägger in i begreppet otrohet. och vad är egentligen att ha ett förhållande? När uppstår ett förhållande? När förväntas man vara trogen? Lovar man varandra evig trohet nuförtiden? 

    Eftersom jag varit med sedan 50-talet och kan jämföra lite så verkar det som om man tidigare i förhållandet förväntar sig trohet av sin partner. Men å andra sidan hoppade man inte i säng med vem som helst heller. Öppna förhållanden blev vanliga i samma veva som vi började leva som sambos.  

    Tja, vet inte om det var bättre förr men jag tror att det var en enklare moral som kanske skulle passa dagens TROLL


    Ja, och våldtäkt kan i vissa fall vara rätt, likaså att en 75 åring har sex med en 15 åring osv. Alt kan vara rätt i "vissa" fall om man vill ge motparten skulden.
    Så många våldtäktsdomar som jag hört under mitt liv där våldtäktsmannen skjutit över skulden på offret eller till och med sin fru för att hon inte släppte till.
    Så ni är inte långt ifrån en kriminell när det gäller att vända på skulden och få det ni gör till något vackert istället.

    Nej, otrohet kan aldrig någonsin vara rätt eller godtagbart. Är man för feg att bryta sitt nuvarande innan så är man inte mogen nog att ha ett förhållande alls.

    Jobbade under en tid med dömda våldtäktsmän så jag vet hur de förskönade sitt brott och vände på skulden till offret.

    Om man t.ex. har ihjäl någon i raseri utlöst av otrohet så kan detta vara förmildrande.

    "Enligt 29 kap. 3 § BrB ska som förmildrande omständigheter särskilt beaktas

    p1. om brottet föranletts av någon annans uppenbart kränkande beteende, (provokation)


    p2. den tilltalade till följd av en allvarlig psykisk störning haft nedsatt förmåga att inse gärningens innebörd eller att anpassa sitt handlande efter en sådan insikt eller annars till följd av en psykisk störning, sinnesrörelse eller av någon annan orsak haft nedsatt förmåga att kontrollera sitt handlande,"

    Något att tänka på innan ni springer med upptagna, ni vet aldrig hur den bedragne partnern reagerar. Hade en ytlig bekant när jag studerade och han rände med allt tills han en dag vaknade i korridoren med utslagna tänder. Killen som nitat honom hade tydligen varit i korridoren och sökt honom, bara ren tur att han inte hittade det han sökte.

    Skitsnack, jag har en sjukt hårt monterad moralisk kompass och den har aldrig ändrat sig under alla mina år som medveten människa. Tro det eller ej, jag har aldrig sett åt någon annan än min partner. Har blivit raggad på många  gånger men aldrig sett anledning att lockas.

  • Anonym (Antikrist)
    Aviga skrev 2023-03-24 20:31:19 följande:
    Nu tycker jag ju inte att våldtäkt har någonting med otrohet att göra överhuvudtaget.  Och din moraliska kompass måste visa fel om du menar att otrohet är en förmildrande omständighet och kan jämställas med kränkande beteende (provokation). Visa mig den rätt som skulle ta detta med i beräkningen när de dömer.  Möjligtvis kan någon försvarare försöka lindra en dom med detta som orsak men tyvärr tror jag att de inte har någon större lycka där.

    Dessutom handlar den här tråden inte om dig, utan om en vad jag förstår en kvinna som tagit sig ut ur ett förehållande med en gift man.

    Vad du gör med ditt liv och om du är otrogen eller ej är din sak. 
    Tja, jag har vid 2 tillfällen suttit i bakgrunden vid en dom där en man blev allvarligt misshandlad av den bedragne och om jag inte minns fel så stod det passionsbrott. Det var definitivt förmildrande omständighet som föll i domslutet.

    Så gå in och begär ut lite domar där passion är orsaken till brott så kommer ni se ett tydligt mönster på detta med förmildrande omständighet.

    Nä, hon har hamnat i Stockholmssyndromet deluxe.
    Hon ser inte sitt fel, hon ser inte mannens fel utan skyller hela händelsen på den bedragne frun.
    Med vad som visats i text här så kommer både hon och han upprepa detta beteende i nästa relation, och nästa, samt även nästa tills de vid hög ålder inser att de kn*llat sönder hela sitt liv och hamnar helt ensamms.

    På vilket sätt menar du att en otrohet inte är kränkande?
    Jag vill påstå att det är något av det mest kränkande man kan utsätta någon annan för.

    En liten notis på hur en domstol kan döma till mannens fördel.
    Tror du att det inte förekommer när det finns en prejudicerande dom?

    "En man som misshandlar sin kvinna ska få ett mildare straff om kvinnan varit otrogen, eftersom hennes agerande ska ses som en provokation. Det bestämde Högsta domstolen 1990 i en vägledande dom ? som används än i dag.  ? En del av skulden ligger hos henne, ja, säger den nu pensionerade HD-domaren Jan Heuman."

     

  • Anonym (Antikrist)
    Aviga skrev 2023-03-24 21:51:25 följande:
    Det finns olika sätt att se på det här med att otrohet ska ses som förmildrande omständighet eller ej. Det är inte praxis att otrohet är en förmildrande omständighet.  Passions brottet finns överhuvudtaget inte i Sverige. 

    Den diskussion som  förs är huruvida otrohet ska ses som en provokation eller inte, när hedersrelaterade brott diskuteras. 

    Att reagera med våld på otrohet kan ses som ett hedersbrott. 

    Att samtidigt anse otroheten som en förmildrande omständighet fungerar inte

    Om otrohet är kränkande eller inte är subjektivt. I det här fallet så är ju tydligen hustrun till mannen OK med deras relation. Hon vill tydligen ha honom kvar av bekvämlighet. Hon har egna relationer på sidan om

    Då har jag svårt att se att han överhuvudtaget är otrogen.  Jag skulle inte lägga någon skuld på någon av parterna.
    Du är medveten att det fins en dom i Högsta domstolen som just säger att en otrohet är en provokation som ger förmildrande. Hoppas du har lite kunskap om rättssystemet eller jobbar där för finns det en dom i högsta domstolen så stannar oftast ärendet redan i Tingsrätten och kommer aldrig få prövningstillstånd i Hovrätten.
    Jag har en dom som gick ända till HD som idag flera bilförare i Sverige har nytta av då P-vakterna fått ändra sitt bedrägligt beteende. Så jag vet mycket väl hur en dom som blivit prejudikat i HD kan användas.
    Ditt trams om hedersbrott skulle om det inte också finns i HD få en tuff resa dit helt enkelt då prejudikat går före annat. Trist sanning men så är det.

    Säger inte att det är en slug dom men den finns och kommer nyttjas och har nyttjas så sent som 2010 i ett misshandel mål. Kvinnan tycker det är lämpligt att skrika till mannen att hon hellre sätter på vem som helst utom honom. Hon blev rejält misshandlad och nästan dödad och tack vare prejudikatet så fick mannen i fråga bra mycket lägre straff än han normalt skulle fått.

    Sen har vi de partners som flippar totalt och då spelar inget prejudikat någon roll eftersom de inte stoppas av vetskapen om ett straff.
    Så gör en check på den partner ni ämnar blåsa så vet ni om ni lever länge nog för att hinna förstå hur fel ni gör. Lagen skyddar INTE mot att bli dödad eller misshandlad, den skyddar bara i efterhand så att säga. Tänk på det innan ni slänger trosor a hej och hå för vilken ljugande gubbe som helst.

    Mitt X som var otrogen mot mig, hade utan tvekan misshandlat eller dödat sin rival vilket är komiskt eftersom det var hon som var otrogen mot mig och inte tvärt om...

    Jag hade ingen aning om att hon hade dessa tendenser till aggression så tänk innan det är för sent.
  • Anonym (Antikrist)
    Anonym (Snapping turtle) skrev 2023-03-26 11:33:57 följande:
    När man redan har tagit upp det med sin partner och de bara säger nej, inte intresserad så lär inte det hända. Min älskare hade däremot gärna gjort min man sällskap.
    Vilken rutten respekt för andra du har. 
    Kan det vara sådana som du som orsakar att inkräktaren får spö? 

    Man blir förundrad över hur många svinga människor det finns, sen undrar folk varför det är krig över snart hela världen. 

    Sverige behöver ett rejält krig så det blir en tankeställare till samtliga. Brukar bli lite lugnare i ett samhälle efter att 90% av kvinnorna våldtagits och 60% av männen dött.

    Ni kan vara lugna, jag är en av dem som förmodligen aldrig kommer hem om Sverige hamnar i krig. Men blir det bättre moral efter det offrar jag gärna mig själv vid fronten. 
  • Anonym (Antikrist)
    Anonym (Gött) skrev 2023-03-29 10:09:50 följande:
    Jaha, nu har du ändrat dig. Nyss tyckte du att man skulle veta allt sånt innan man inleder ett förhållande.

    Bekvämt.
    Viss skillnad där va? 
    Om man nu ändrar åsikt hur man vill leva så får man väl öppna kakhålet och kommunicera med sin partner. 
    Att gå bakom ryggen är ingen lösning på problemet. 
  • Anonym (Antikrist)
    Anonym (fd.Älskarinna) skrev 2023-03-29 16:15:14 följande:

    Mitt fall borde visa alla och en var att öppna förhållanden inte fungerar om den ena parten hittar någon man vill ha ett stadigvarande förhållande med. 

    I mitt fall ville inte hustrun ha skilsmässa utan tycker det är väldigt praktiskt att fortfarande vara gift med en partner som tar största ansvaret för barnen,

    Maken (min fd. älskare) var inte beredd att lämna barnen i sticket därför hade vi en i omvärdens ögon hemlig relation i många år.

    Tillslut kände jag att det inte gick längre utan avslutade relationen. 

    De som förespråkar öppna relationer ser inte farorna i det.


    Farligt som i vadå menar du?
    Javisst, du får svårare att stjäla upptagna och då blir det nog inte lika spännande, men farligt?
    Oja, man måste ju prata med sin partner och det är ju så farligt att man hellre springer med andra.
  • Anonym (Antikrist)
    Anonym (fd.Älskarinna) skrev 2023-03-29 20:08:35 följande:
    LÄS INNAN DU UTTALAR DIG!!

    Jag hade ett förhållande med en man som levde i ett öppet förhållande!!  HAN VAR INTE UPPTAGEN!!

    Det farliga i ett öppet förhållande är att den ena parten träffar någon han vill ha ett monogamt förhållande med. I mitt fall ville inte hustrun skiljas. Hon ville fortsätta ha ett öppet förhållande!!  Hur upptagen anser du denna man vara???
    Skärpning!
    Det enda man kan utläsa från ditt dravel här är att du ÄLSKAR att kalla dig för den andre kvinnan. Om han inte var upptagen som du påstår utan var i en öppen relation så gick han antagligen fett mot reglerna för öppet förhållande. Så den som ska skärpa sig är nog du och du bör fundera på varför du inte kan hålla dig från gifta män. Är det så spännande att stjäla så kanske du ska ta en karriär som inbrottstjuv eller varför inte gängkriminell, då får du spänningen och samtidigt pissa på den som blir utsatt. 

    Inse att du inte var den andra kvinnan, du var en leksak som han kunde nyttja efter behag. Intressant att alla kvinnor som sätter sig i den situationen envist hävdar att ingen skadades och att mannen är ett helgon. 

    Väx upp lite och sluta bete dig som en 14-åring helt enkelt.
  • Meddelande borttaget
  • Anonym (Antikrist)
    Anonym (fd.Älskarinna) skrev 2023-03-30 13:09:28 följande:
    För sista gången...  Jag har aldrig förespråkat otrohet... Tvärtom har jag visat på många av nackdelarna och farorna.. Du gömmer dig bakom en moral som inte är verklighetsförankrad.

    I Din drömvärld hittar man sin för evigt partner redan i tonåren gifter sig och håller sedan ihop lyckliga resten av livet. 

    Visst finns det sådana par men i hur många av dessa har inte en eller båda parter någon gång i livet varit otrogna?
    Jag säger inte att alla är det, långt ifrån men allvarligt sluta demonisera de som tar upp problemet. 

    Det är ju trots allt de som har erfarenheten som vet vad det handlar om. 

    Om du är mig i hasorna som du säger så får du det nog väldigt lugnt framöver. Jag har inget behov av att finnas på i denna tråd eller ens på detta forum längre
    Du har ju glorifierat allt med din ortogna bock, han var så gullig, omtänksam och allt däremellan. Tycker du att han var omtänksam på riktigt när han beter sig som en röv mot någon annan för du ska bli nöjd?

    Nädu, i min drömvärld så gör man slut innan man leker gömma pinne med någon, du får kalla det precis vad du vill men du visar att det är en utopi att människor behandlar andra väl i förhållanden. Du vill bara ha utan någon som helst tanke på om andra far illa och du har hur många gånger som helst i tråden skrivit om hur omtänksam, flitig och allt sådant han är. Vem har han varit omtänksam mot?
    Du säger att frugan inte vill skilja sig och att du har livserfarenhet, då vet du att en skilsmässa kan initieras av endast en part så kommer det gå igenom. Så ditt snack om att det var hans fru som inte ville skiljas är bara ditt sätt att flytta skulden så att du och hennes man ska hamna i bättre ljus.

    Vad tror du jag inte vet som du vet mycket bättre? Jag vet hur det är att vara den part som blir blåst, den som blåste mig fick också veta hur jag behandlade det. Han fick ont, min dåvarande blev singel på 2 sekunder och hennes bock lämnade henne då han inte fick spänningen med att blåsa någon. Mitt X ångrade sig och blev smått galen över att jag direkt samma dag flyttade ut mina saker och lämnade henne.
    Så vad vet du som jag inte vet i detta? Ja du vet hur man myser och i tanken hånar den part som blir blåst, det vet ju såklart inte jag för jag har vett att inte agera på en attraktion osv.

     Menar du på allvar att bara för du påstår att en eller båda kan varit otrogna så gör det ditt sätt rätt?
    Jag kan lätt räkna upp flertal par i min omgivning med allt från 15+ år tillsamman till 30+ år för ingen varit otrogen. Så vart vill du komma?
    Frugan och jag kan när vi vill kolla varandras mail, messenger, telefon osv uran förvarning så vi vet att vi inte kör fulspel. Vi har dessutom helt transparent ekonomi så skulle det finnas tvivelaktiga köp så är de sjäkvmarkerande. Visst, hon ser min något dyra hobby men vet också vad dessa inköp är. Det är inte presenter, hotellrum  eller annat skit till en utomstående. Jag har ändå veckovis jobbat utomlands där hon kunnat kolla varenda köp jag gjort om hon ville.
    Nyttjar vi detta? Nej, ingen av oss har det behovet då vi har samma moral angående det där med otrohet.

    Lite omoget att anmäla inlägg som du tycker är otrevliga, kanske du skulle tänkt på innan du startar en tråd om detta. Men du verkar ju ha noll konsekvenstänk så vad ska man förvänta sig egentligen?

    Säg inte det, du får väl prova att byta nick, jag lovar göra detsamma 😀
  • Anonym (Antikrist)
    Anonym (fd.Älskarinna) skrev 2023-04-01 15:04:46 följande:
    1) Har jag sagt något annat ? 

    2) Har aldrig påstått att någon majoritet springer runt och är otrogna! Vad all forskning säger är att det är relativt vanligt att man i långvariga förhållanden någon gång under alla år varit otrogen.

    3) Har aldrig rättfärdigat otrohet.  Det är skillnad mellan att rättfärdiga och att förklara. Varför skulle en förklaring av ett beteende vara att rättfärdiga? 

    4) Vad har du egentligen mot vårt väldigt trevliga husdjur grisen?  Du använder hela tiden svinet som skällsord. Du borde byta ut ordet svin med ordet djävul, för det är väl det du menar??
    Helt rätt en gris (svin) är bra mycket mer reko än du och dina kollegor som gång på gång rättfärdigar otrohet. 
    Backar du i tråden så kan du själv läsa att du säger att eftersom frugan minsann gjorde di och så då var det så synd om mannen att det ni två gjorde bakom ryggen på hans fru var helt ok och riktigt. 

    Så sluta att påstå du inte rättfärdigar ditt och bockens beteende för du gör det precis överallt i tråden. Du säger ju att vi minsann inte vet hur hans fru gör. 

    Med andra ord menar du att två fel blir ett rätt samt att om någon gör något man ogillar då har man minsann rätt att bete dig då omoraliskt man anser att den andre personen förtjänar. 

    Det du inte själv fattar är att din bock hade valet att öppna kakhålet och säga till sin fru att han inte accepterar och om hon inte lyssnar så kunde han lämnat. Istället väljer fegbocken att vara otrogen och sen har mage att säga hsn tänker på barnen? Det är en sådan man du kunde tänka dig som är så feg att ta en konflikt att han springer vid sidan istället.
    Du tror heller inte att han skulle göra exakt samma sak mot dig när du är "frun" som inte längre är lika rolig och det finns en svinaktig kvinna som tänker som du gör. 
    Att ni ens hela tiden verkar besatta av idén att ni är den speciella bocken inte kommer blåsa är så ologiskt att man inte vet om ni skämtar eller faktiskt är så dumma på riktigt. 
  • Meddelande borttaget
  • Meddelande borttaget
Svar på tråden Jag är de andra kvinnan