Inlägg från: Anonym (Tandfen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tandfen)

    Säger ni som det är - du är inte attraktiv?

    Inte ens när det visade sig att blinddejten saknade tänder i överkäken sa jag som det var. Det måste han ha fattat ändå. Jag tackade för en trevlig och mycket god middag (det var sant) men att  ingen gnista tändes från min sida. Han höll med om att han inte kände något för mig heller men kunde inte sätta fingret på vad......Ha ha...nä men det kan jag tänkte jag men sa inget. 

  • Anonym (Tandfen)
    Polyrytm skrev 2023-03-19 21:37:46 följande:
    Du tänder inte på sånt?
    Ha ha....Nä jag tänder på tänder Kyss
  • Anonym (Tandfen)
    Anonym (Stelt) skrev 2023-03-19 22:32:37 följande:
    Men utseende är så subjektivt? Man kan vara snäll och säga att du liknar inte bilden så jag har svårt att förhålla mig till dig, eller att jag förväntade mig att du skulle ha tänder i överkäken. Det senare känns överflödigt, det förra kan vara en vipe. 
    Tydligen var det inte överflödigt i hans fall. Nu förstår jag ju varför han inte bad mig om foto. Vi skrev  till och med om vad spännande det var att vi inte sett varandra i förväg. Han hade även mer skägg och helt ovårdat hår hår och så beskrev han sig inte. Det var väl en sak och lätt ordnat men jag räknar faktiskt med att presumtiva ligg/kk/pv har tänder. 
  • Anonym (Tandfen)
    Dimpen skrev 2023-03-20 06:26:59 följande:
    Der var elakt av dig att inte vara tillräckligt rakryggad och ärligt säga som det är. Den typ av kvinna är falsk och opålitlig. Dessutom får du den mannen att fortsätta tro att han ser bra ut och att det berodde på annat att det inte fanns attraktion. Usch du elaka, falska kvinna som leker med mäns känslor. 
    Ha ha ja den var bra....
  • Anonym (Tandfen)
    StudierKemi skrev 2023-03-23 23:01:36 följande:
    Du använder inte logiken öht. Jag driver en egen kemiblogg och då skriver man mycket kemi. Min blogg är inte omöjligt att hitta, enkelt faktiskt. Btw, väldigt många expatienter blir bästa psykologer, se gärna filmen A dangerous method med Keira Knightley som bevis. Det handlar om att se problem i flera dimensioner - men vad är poängen att förklara detta för någon som är ologisk? Du kommer från och med nu att bara behandlas som luft av mig, alla smarta människor skulle reagera likadant av att höra dig. 
    Eh....nä. Du är seriöst ute och cyklar. 
    Berätta istället om din senaste kärlek, mannen från Indien eller syftet med att lägga upp bilder på din dotter i flödet. Hur hjälpte det någon? 
  • Anonym (Tandfen)
    Lilithsnyatjej skrev 2023-03-23 23:13:07 följande:
    Nämen vad intressant! Relationsråd från experten? Vad heter den tråden? Vad handlar den om? Länka gärna om du har lust, annars får jag googla själv. Ska bli spännande att läsa och lära av experten. Och skriva vad jag tycker kan jag ju göra fritt nu eftersom experten lovat att behandla mig som luft. Spännande! 
    Det var ifjol och jag blir nog avstängd ett tag och mitt inlägg borttaget eftersom man inte får prata om medlemmars övriga inlägg. Men hon använder samma nick så är det lätt att minnas. Bilderna av dottern var bakgrund på skärmdumpar av konversation mellan kvinnan och den utländska blivande maken. Bilderna var troligen ett misstag och inte planerat. 

    F.ö så tycket jag det är hemskt att en mamma lär sin dotter så mycket trams om män och kvinnor. 
Svar på tråden Säger ni som det är - du är inte attraktiv?