Inlägg från: Ballerinan10 |Visa alla inlägg
  • Ballerinan10

    BF december 2023

    Hoppar in här jag med. Gravid med barn nr 4. 31 år gammal.
    slutade med p-piller pga cysta, blev gravid 1,5 v senare. Enligt barnmorskans beräkning är jag i 7+1 men var igår inne på gyn och gjorde tidigt VUL pga ljusbeiga flyttningar samt molandevärk i rygg och mage. Visade sig att jag inte alls va så långt gången, 5+ något, då man enbart kunde se hinnwäck och en svag kontur på fostret, så ska tillbaka om 2v igen. Läkaren tyckte inte jag skulle va orolig utan att blödningen troligtvis kommer från livmoderhalstappen som var lite irriterad. Tydligen väldigt vanligt med lite färgade flygningarna tidigt i graviditeten. Någon mer här i tråden som haft samma?

  • Ballerinan10
    yny skrev 2023-05-05 10:55:09 följande:
    Jag har haft två små blödningar och en vända med bruna flytningar, samt inte så starka graviditetssymtom så jag har varit jättenojig. Är i 7+5 idag. Gjorde ett tidigt UL idag för bara en liten stund sen och fick se ett pickande hjärta, mätte 7+2 😭❤️ så otroligt lättad! 

    Vanligt med små blödningar eller färgade flytningar tidigt i graviditeten sa min bm till mig. 

    Lycka till 🌸
    Nemen åh, vad skönt att höra. Vet precis hur det är med denna oro. Men min bästis som är barnmorska sa till mig en gång, man kan inte påverka hur allt blir så försök att Inte oroa i onödan, lita på att kroppen gör sitt. Så idag är jag inte lika orolig. Har heller inte haft några ljusbruna idag, mer vanliga gulaktiga ljusa.
Svar på tråden BF december 2023