Inlägg från: mandude |Visa alla inlägg
 • mandude

  Vill någon bli min kompis :(

  Är en man 38 år som är ensam, Jag har inga nära vänner å när jag försöker så funkar det i typ 1 dag sen blir jag ignorerad.
  Samma sak på jobbet :(

 • Svar på tråden Vill någon bli min kompis :(
 • mandude

  Vet inte vad problemet är , Jag försöker vara trevlig och rolig, men det slutar alltid med att det blir stelt å jag märker att folk undviker mig så mycket det går. Har märkt på jobbet att om jag sitter ensam i tex fikarummet å det kommer in en person så säger personen inget utan går ut igen. Alla andra som går förbi varandra så slänger dom ett skämt elr något, men när jag går förbi någon så titta dom bort. Har varit så sen högstadiet å jag vet inte vad jag ska göra.

  Om jag går på dejt så funkar det väldigt bra å vi ha en trevlig kväll så visst kan jag. Men jag vill inte fortsätta träffas eftersom jag skulle inte klara av att träffa andra mäniskor ihop med dejten, blir vi fler så bli jag tillbaka dragen diräkt. 

  Jag älskar naturen å skulle helst vilja bosätta mig i skogen själv eftersom jag kommer aldrig in i någon gemenskap.

 • mandude
  Fröken Allvar skrev 2023-04-18 20:38:04 följande:

  Okej. Dina tankar på att bo i skogen känns mer som en flykt? Du behöver inte umgås med folk om du tycker att det är jobbigt. Det som händer på ditt jobb skulle göra mig ganska ledsen om det hände mig. Jag tycker att det verkar som om du har blivit utfryst sedan högstadiet. Det låter hemskt. En ond cirkel? Jag kan delvis relatera då det händer mig ibland i en grupp, och det är tror jag jobbigare för den som har dåliga erfarenheter sedan tidigare. Du berättade ingenting om vad du skulle vilja göra tillsammans med vänner men om du tycker om naturen skulle du kunna söka upp gruppaktiviteter i naturen. Ha inte höga krav på dig själv utan kolla av lite hur andra gör för att ta kontakt och se om något av dessa sätt kan fungera för dig också. Vi har alla olika sätt att relatera på.


  Jag är absolut utfryst! Jag var hos läkaren för ett tag sedan för å se om jag har asperges eftersom jag läste om det å väldigt mycket passade in, men han sa att jag hade en liten tendens åt det hållet å det va inget mer att utreda.

  Jag har funderat på att gå med i en fotogrupp eftersom jag vill lära mig att fota :) Jag är inte ute efter att bli världens poppis utan bara en vän att lita på och som vill umgås med mig.

  Vet att jag inte är världens smartaste å ha svårt att formulera mig och även att fatta ibland vad andra mäniskor menar..

  Jag vill fika med min kompis även gå på bio elr gå i skogen :)

  Att jag vill ut i skogen å bo själv ser så mysigt ut elr bästa drömmen är ju såklart att ha en tjej med, men svårt att hitta en tjej som inte vill ha ett stort umgänge tyvär
Svar på tråden Vill någon bli min kompis :(