Inlägg från: Donttouchyummy |Visa alla inlägg
  • Donttouchyummy

    Vlcd diet - start idag 22/7

    Hej alla glada! 
    Idag påbörjar jag min vlcd diet med hopp om att gå ner i vikt, väger i dagsläget 150kg till mina 173 cm.
    Har tidigare försökt gå ner i vikt men inte lyckats antingen gå ner eller behålla vikten.

    Har också sökt om att få göra en gastric sleeve men för att få remissen skickad måste man ha försökt gå ner i vikt på egen hand o fått det på papper...att man inte lyckas. 

    Vill skapa en tråd för att följa resan oavsett operation eller inte. Hoppas kunna hitta andra som också vill gå ner i vikt o kanske vill följas åt och inspirera varandra. Skicka gärna en kommentar om du också vill vara med, eller om du har några tips eller råd


  • Svar på tråden Vlcd diet - start idag 22/7
  • Donttouchyummy

    #MsM84 
    Jag förstår att det inte funkar på lång sikt men behöver en kickstart för att få bättre hälsa o för att få upp motivation. På längre sikt har ja tänkt portionskontroll, räkna kalorier, ta bort socker o skräpmat. 

    Hoppas också på att få en gastric sleeve som kommer hjälpa mig med att få bättre matvanor o hjälpa mig med portionskontrollen.

    Har tidigare försökt gå ner i vikt men max lyckats med tio kg o sen raskt gått upp allt igen. 

    Ja kämpar med en dålig ämnesomsättning o äter medicin för det dagligen, kämpar även med depression och ångest som gjort att ja behövt ta mediciner som gjort att ja gått upp massa kilon. Det och att ja har en kärlek till glass godis o skräpmat har gjort att ja gått upp till mina idag 150kg. Ingen ursäkt men det är sanningen. 

  • Donttouchyummy

    Ja kommer skippa alla middagsinbjudningar o stå på mig när folk erbjuder fika.. ja vill nå mina mål. Dag 2 idag, vaknade tog mina mediciner o en shake. 

    Det är jobbigt med tiden också, man la ner så mycket tid på mat o att äta o nu går de så snabbt så man vet inte vad man ska göra med all tid. Hoppas få mer ork så ja kan träna lite.

  • Donttouchyummy

    Mindre sug idag. Min syster vill också vara med o gå ner i vikt så har stöttning från henne. Hon ska räkna kalorier men inte pulverdiet.

  • Donttouchyummy

    #E. 
    Tack för du tar tiden att svara. Det betyder mycket.
    Tar till mig det du säger. Ska införskaffa mig en våg o laddar ner appen redan idag. Kan vara nyttigt att lära mig hur den fungerar. Man kanske kan lägga in shakes I den appen också. 

    Tack ska försöka ta hand om mig själv så gott de går, ansiktsmasker går alltid hem. 

    Hur mycket tappade du när du gick på pulverdiet? Har du lyckats hålla vikten? 

  • Donttouchyummy

    #E. 
    Okej. Jag har också mediciner som fått mig att gå upp i vikt. Suger att man behöver de för mentala hälsan o så blir den fysiska hälsan sämre. 

    Låter bra. Kommer köra en månad med strikt shakes och sen kommer ja lägga till ett mål mat (med kaloriräkning) om dagen. 

Svar på tråden Vlcd diet - start idag 22/7