Inlägg från: Citronella |Visa alla inlägg
  • Citronella

    Greta Thunberg dömd i tingsrätten

    Man får inte demonstrera hur som helst man måste få tillstånd först så det Greta gjorde var olagligt och vi måste följa de lagar som finns annars blir det anarki. Sen tycker jag inte hon gjorde något fel och jag beundrar hennes engagemang. 

  • Citronella
    Anonym (Trådskapare) skrev 2023-07-25 14:39:31 följande:
    Jag säger inte att jag inte tycker att hon inte borde blivit dömd. Däremot tycker jag inte hon gjort något fel. På Flashback skriver många att man borde låsa in henne i fängelse, få hårda straff alternativt hamna på rättspsyk. 

    Liksom ge henne böter eller fängelse. Men jag ser inte det som att hon gjort något principiellt olagligt. vissa brott är ju vidriga och man vill inte exempelvis bo i samma områden som dessa individer. Jag känner mer att jag gärna sponsrar med gretas böter eller finansiera hennes liv så hon kan fokusera helhjärtat på klimatfrågan? det är ju inte så att jag skulle sponsra en sexköpare så att den kan köpa mer sex liksom. 
    De flesta på Flashback är antigen troll, incels eller samhällets bottenskrap jag tycker inte du ska bry dig om vad de tycker. 
Svar på tråden Greta Thunberg dömd i tingsrätten