Inlägg från: Tow2Mater |Visa alla inlägg
  • Tow2Mater

    Ni med tonåringar som tränar mycket - vad har ni för rutiner kring middagar?

    Har lyckats klara av 2 veckor nu med samma problem varje dag :) Han får antingen äta rester, eller så jogglar jag matlagningen mellan möten och annat jobb på eftermiddagen så han kan äta vid 4. Sen äter vi andra vid 5-6. Men det är ganska stressigt. Dagar med sena och långa möten har det blivit något i krockpot, och jag har sagt om inget annat finns eller hinns med får han steka sig ägg på rostat bröd. Det har han ännu inte behövt göra, men kanske nästa vecka.

  • Tow2Mater
    Anonym (My) skrev 2023-08-01 09:43:25 följande:

    Min är inte tonåring än, men har träning mellan 18 och 19. Hen åter ett stadigt mellanmål efter skolan, typ en skål gröt eller äggröra, och äter sen middag tillsammans med oss efter träningen (vi äter senare träningsdagarna). För oss är det nämligen dessutom viktigt att samlas kring middagsbordet tillsammans i så stor utsträckning som möjligt, och inte bara äta i skift.


    Njut av träning som bara är en timme. Det kanske kommer en tid då träningen borjar 18 och slutar 21,30.... Det är då det blir mer problematiskt.... man får hitta andra sätt än middagsbordet att samlas runt och samtidigt försöka lösa maten.
Svar på tråden Ni med tonåringar som tränar mycket - vad har ni för rutiner kring middagar?