Inlägg från: sportiva |Visa alla inlägg
  • sportiva

    Är mänskligheten värd att överleva?

    Islam ser på människan som en skapelse av Gud och betonar vikten av att leva i enlighet med Guds vilja. Islam lär att människan har en unik position och ansvar gentemot skapelsen och att man bör sträva efter att göra goda handlingar och leva rättfärdigt. Islam värderar också samhällets välfärd och betonar vikten av att behandla alla människor med respekt och rättvisa oavsett deras religiösa eller etniska bakgrund.

  • sportiva

    Problemet i väst är att vi har ett meritokrati system som gynnar narcissister. Folk som sitter på maktpositioner tänker endast på sig själva men spelar ett spel där de låtsas kämpa för de svaga i samhället. Socialdemokraterna är nog de mest falska narcissisterna som sett till bygga upp massa myndigheter som de satt lojala personer på. Säpo, SVT, Polisen, MSB, osv styrs alla av narcissister. Utåt låtsas vara demokrater men i deras handlande plundrar de skattepengar till kompisars privata företag, köper ett bord och fakturerar 860.000 kr som exempel.

  • sportiva
    Tecum skrev 2023-10-05 17:02:20 följande:
    Du menar att det bara är i väst som makthavare gynnar sig själva! Haha, är du på riktigt! Så är det över hela världen, mutor, nepotism och egoism. Allra värst är det förstås i diktaturer, i väst avslöjas de värsta roffarna. Men vad hjälper det, Trump lär bli omvald fast han en av de mest kriminella ledarna på klotet.
    Sverige är inte långt från att vara en diktarur. Det spelar ingen roll vilka partier som vinner. Inte förenligt med demokrati att massmedia är mutade med presstöd eller finansieras direkt via skattemedel. Myndigheten för psykologiskt försvar (MPF) bestämmer vad massmedia får skriva i Sverige. Den ensidiga rapporteringen om konflikten i Ukraina är ett bra exempel.
Svar på tråden Är mänskligheten värd att överleva?