Inlägg från: Anonym (Fader till två) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fader till två)

    Ni som inte får sex men inte vill lämna

    För oss började det när vi skaffade barn. Från att ha sex MINST en gång per dag till 3-4 gånger i veckan, till en gång i veckan och nu max ettpar gånger i månaden.
    Barnen är i demdär härliga åldrarna mellan 2 och 4.

    Jag försöker visa så mycket förståelse jag bara kan trots att jag känner ett större behov. Hon blir "over touched" av småbarnen som är väldigt mammiga av sig, hon har ett jobb som gör henne stressad och gör att hon får svårt att sova på nätterna (hon har dock sagt upp sig och ska börja studera om hon kommer vidare efter årsskiftet). Hon är en introvert och jag är en extrovert människa, vilket gör att vi får göra kompromisser i vårat sociala liv med allt från fritidsaktiviteter till att träffa kompisar. Jag har ett jobb som brukar leda till sena kvällar och en & annan affärsresa under åren. Allt detta gör att hon lätt blir överstimulerad vilket totaldödar hennes sexlust. Vi har pratat om det flera gånger och vi försöker hitta så mycket tid åt varandra vi kan. Jag är helt inställd på att det kommer bli bättre när barnen börjar bli mer självständiga och när hon har hittat ett jobb som hon mår bra av. Sen om det tar 1,2 eller 4 år till så får det göra de. Men om sexlivet fortsätter vara lika dött när vi känner mer stabilitet i tillvaron så kommer jag inte orka mer. Sexet är en sån central del för mig i ett förhållande och jag är en sån person som känner bekräftelse genom beröring, så jag vet att jag inte mår bra i ett ett sånthär förhållande jag lever i just nu. Jag skulle hellre vara singel och inte ha sex lika ofta än att vara i ett förhållande där man ständigt är kåt och inte får ligga.

    Men allt mitt fokus ligger i att stötta henne och göra så mycket jag kan i hushållet så hon kan få så mycket andrum så möjligt. Jag har övervägt psykologisk hjälp då jag periodvis känner mig som en sexgalen när jag har tjatat på henne eller köpt sexleksaker för att stilla mitt behov, min hjärna och min lust vill fortfarade ha sex varje dag. 😅 Men hon tycker att det är överdrivet att jag skulle behöva hjälp och för henne så säger hon att det inte är ett problem att jag har såna perioder. Men vi får se, jag hoppas verkligen vi hittar tillbaks igen 😊

Svar på tråden Ni som inte får sex men inte vill lämna