Inlägg från: Anonym (CM) |Visa alla inlägg
  • Anonym (CM)

    Ni som inte får sex men inte vill lämna

    Levde så under 10 talet år. Relationen hade kallnat allt eftersom och efter yngsta barnet blev det iskallt.  Eftersom jag aldrig haft så höga krav på vare sig närhet eller sex så gör jag inte så stor affär av det. 

    Kanske jag en dag träffar en kvinna som tänder låga hos mig men tills dess klarar jag mig alldeles utmärkt med vad jag har

  • Anonym (CM)

    Känner att jag måste går ett nytt inlägg här.

    Efter 10talet år utan intimitet med min hustru trodde jag att allt var som det borde och att livet såg ut så här framöver. Har aldrig varit den som tittar efter kvinnor, flörtar eller ens fantiserar efter andra kvinnor men jag blev helt knockad av ett möte här om sistens.

    Hon är yngre än mig men har en gammal själ och vi klickar på alla områden. Hon är inte intresserad av någon relation utan vill träffa mig då och då, när andan faller på. Hon vill absolut inte att jag ska lämna min familj, gör jag det så avslutar hon med mig.  Och jag vill inget hellre än att göra just detta. Har aldrig känt något liknande, Den närhet den här kvinnan ger mig är otrolig.
    Jag känner mig fast mellan två omöjligheter, jag kan inte bryta upp från min hustru då kommer kvinnan att överge mig och jag kan inte stå ut med att fortsätta som nu, jag vill ju ha hela henne. 

    Har kommit till insikt att jag måste avsluta med kvinnan innan jag går sönder psykiskt.  Troligen kommer jag även att bryta upp från min hustru framöver. Kanske kommer jag att träffa någon annan i framtiden.

Svar på tråden Ni som inte får sex men inte vill lämna