Inlägg från: Anni89 |Visa alla inlägg
 • Anni89

  BIM november

  Hoppar in här! Är på andra försöket med andra barnet. Brukar ha långa men ändå rätt regelbundna cykler (alltid 31 eller 36 dagar) men såklart har det börjat strula nu när vi vill försöka.. Är på cd 41 idag. Misstänker att jag hade äl den 17/10 men är inte säker. Hade betydligt starkare streck på äl-test än vanligt men inte riktigt lika starkt som kontrollstrecket, men jag kan ju ha missat toppen. Hade känningar långt ner i magen/ljumsken. Försöker att tempa också men då jag har en snart 3 åring som väcker mig ofta flera gånger per natt så blir mina mätningar lite konstiga. Har legat mellan 36,0 och 36,4 innan misstänkt äl och efter det runt 36,4-36,5. Så kanske är det en tempökning, men svårt att säga.. Får helt enkelt vänta och se om mensen kommer runt den 1 nov eller inte. Sååå segt!

  Fler som tempar som har störd sömn? Hur brukar era mätningar se ut? 

 • Anni89
  Anonym (1986) skrev 2023-10-21 12:59:51 följande:

  Jag nattammar min 1,5 åring och fick tillbaka mensen i somras. Har haft tre cyklar sedan dess som varat 40-50 dagar. Tempade först gången förra cykeln och hade  temp mellan 36,1-36,4 efter mens och innan äl. därefter låg tempen på cirka 36,7 efter ägglossning tills mensen kom så ganska tydligt att ägglossning hade skett. 


  tempar varje dag kl 08 men ställer ingen klocka så vaknar jg t ex 09 så drar jag av -0,1 i temp. vi Samsover så ibland tempar jag när bebis ligger på mig, och det blir ju //

  typ som en värmefilt 😅 och ibland när jag råkat ligga utan täcke. Så tänker det kan påverka tempen beroende på hur mkt bebis eller filt jag har på mig. Slänger om grafen från förra månaden 


  Ja din tempökning är ju tydlig. Jag har tempat allt mellan kl 04:30-08:00, svårt att köra på samma tid varje dag för mig. Men kanske ska börja anteckna tiden också för att kanske hitta ett mönster på så sätt.
 • Anni89

  Fick mens igår så hoppar in här nu! Vet dock inte om jag kommer hinna ha bim i november.. Min cykel brukar vara 31 dagar (vilket skulle innebära bim 30/11) men ibland 36 dagar. Den cykel som precis avslutades var dock hela 50 dagar!! Vet inte vad som hände med kroppen men hoppas verkligen att det inte fortsätter så..! Men hänger med här hur som så får vi se när äl infinner sig Glad

 • Anni89
  Macbookpro skrev 2023-11-20 08:55:35 följande:

  Ni som blivit gravida nu (eller varit gravida tidigare) har ni känt något innan bim? ÄL + 6 nu och känner nada - känns som att loppet är förlorat denna gång Också. 


  Jag kände absolut ingenting när jag var gravid med min första! Varken innan bim eller efter, hade aldrig nåt symtom mer än att mensen uteblev. Det är ovanligt att känna något riktigt innan bim, många av dom som gör det känner nog efter för mycket så att minsta lilla grej överdrivs och upplevs som ett symptom för att man så väldigt gärna vill att det ska vara det. Så det är absolut inte kört bara för att du inte känner något!
 • Anni89

  Stort grattis till alla som plussat denna månad, så kul att se! Håller tummarna för er som fortfarande väntar på bim. 


  Själv fick jag äntligen positivt äl-test igår på cd 22, så denna cykel blir iaf kortare än förra som var 50 dagar, även om den fortfarande är lite lång. Men det innebär att bim blir först i december så får hoppa till den tråden. 

 • Anni89

  Förresten - nån som vet om det är möjligt att få positiva äl-test efter att äl skett? Jag hade positivt test igår och idag men när jag nu kikar på dagens temp så hade jag en tempökning på 0,3-0,4 grader imorse och tempen låg på samma nivå som den gjorde efter min förra äl (36,47). Inte sovit annorlunda och är inte sjuk. Vad ska man lita på? Test eller temp?

 • Anni89
  Anonym (1986) skrev 2023-11-22 22:28:53 följande:
  Jag har fått så två månader i rad att jag fått pos ältest dagen efter tempohöjninge. hae tyvärr inget svar på varför men jag valde i alla fall att lita på tempen istället för testen. Mensen kom 12 och 14 dagar efter temphöjningen
  Det känns ju minst sagt märklig! Tempen var fortsatt hög imorse så tror nog mer på den jag också. Tog du några test dagarna innan tempökningen? Hur såg dom ut? Jag fick ett starkt streck dagen innan, men inte lika starkt som kontrollstrecket.
Svar på tråden BIM november