Inlägg från: Anonym (Tilda) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tilda)

    BIM november

    Hej! Får jag vara med här? Skäms
    Jag har BIM den 25 november! Har haft sex tre till fyra dagar innan ÄL och idag på ÄL-dagen. Hoppas att det räcker.. Har haft ojämna ägglossningars och förvirrande ÄL-symtom så tar mina dagar och uträkningar med en nypa salt. Jag är inte helt säker på mitt BIM-datum heller, har strulig mens och spottings innan mens osv. Jag tempar inte men fick stegring på ÄL-testet igår och har haft ÄL-smärtor idag, så det borde vara en hyfsat god chans eller? Nu är det bara att be!!! 

  • Anonym (Tilda)

    Jag har BIM om typ 5, 6 dagar. Tog en negativ test idag. Är på ÄL+8. 

  • Anonym (Tilda)

    Ni som inte haft BIM ännu, vilken dag kommer ni att testa om ni testar? Jag gjorde ett negativt test sex dagar innan BIM, har tappat hoppet lite nu.. :(

  • Anonym (Tilda)
    bebissugen91 skrev 2023-11-21 09:56:35 följande:
    Jag har bim på måndag, tänker testa på fredag. Magkänslan säger att det är negativt... känner absolut ingenting..:-/
    Är du född 91? Jag känner inte heller någonting, har lite ömma bröst men det har jag varje månad. Ingenting känns annorlunda. Har samma magkänsla som du och mitt negativa test gjorde mig lite deppig. Har typ gett upp känns det som. 
  • Anonym (Tilda)
    Parkblomman1 skrev 2023-11-21 09:59:03 följande:
    Nu är jag medveten om att frågan inte är ställd till mig? och nu kommer det klassiska ?men:et??

    jag har plussat som tidigast på digitalt test 5 dagar innan mens. Och fått ett jättejättejätte svagt streck på RFSU 8 dagar innan mens.

    använder du stickor eller digitalt? Och hur känsliga?
    Haha jag behöver att någon säger MEN just nu, för själv har jag blivit lite sänkt. MEN tyvärr så använde jag RFSU stickor just. Vet inte känsligheten dock, köpte bara vanliga. Förpackningen hette typ testa ofta eller något, det var sju stickor i. Men det var inte en tillstymmelse till pluss :( 
  • Anonym (Tilda)
    Anonym (2a försöket efter missfall) skrev 2023-11-21 10:13:36 följande:
    Jag fick ett svagt svagt streck på "RFSU testa ofta" först bim +3 så än är inte hoppet ute ❤️

    Står att man kan göra testet på eller efter den uteblivna menstruationens första dag, eftersom det inte är några testa tidigt tester.

    Håller tummarna !
    Parkblomman1 skrev 2023-11-21 10:13:44 följande:
    De testerna kör jag också på och dessa ska man egentligen ta samma dag som utebliven mens. De mäter när det finns 25 i urinet. De känsligare mäter generellt från 10. Jag gillar däremot de vanliga röda från RFSU då jag fått svaga streck på dom innan ett positivt på digitala tidiga.

    bifogad bild är 7 dagar innan bim. Jag tyckte mig se ett svagt svagt streck när jag vred och vände i 100 år. Sambon tyckte att jag var galen?. Jag förstår honom? 

    försök att hålla hoppet uppe. Jag vet att det suger och att det är en riktig berg- och dalbana känslomässigt.

    vi har försökt i drygt ett år och nu har det gett resultat. Men vägen hit är varit otroligt tuff. Vissa dagar suger och vissa dagar har jag haft möjligheten att tänka att allting händer av en anledning. Och att det helt enkelt inte har varit meningen tidigare. så försök att hålla hoppet uppe ❤️

    //

    Men hallå nu triggar ni ju upp mitt hopp igen! Känslomässig berg- och dalbana minst sagt! Jag har bara ett test kvar nu. 
Svar på tråden BIM november