Inlägg från: tjatalagom |Visa alla inlägg
 • tjatalagom

  BIM november

  Anonym (Trebarnsmamma92) skrev 2023-10-23 16:08:13 följande:

  @tjatalagom
  Kunde inte citera ditt inlägg. Men i alla fall roligt det ska bli att följas åt. En liten fråga bara:
  Hur räknade du ut att du har bim 4/11 om du har ägglossning idag, för på appen Flo har de räknat ut min bim till 7/11🤔


  Jag har just slutat med mina piller och förra månaden kom mensen redan 11-12 dagar efter äl. Det vanliga är väl 14 dagar tror jag så det kan hända att min bim blir då också... men gick på min förra cykel då det är det enda jag har att gå på😬
 • tjatalagom
  Sollan907 skrev 2023-10-24 07:01:33 följande:
  Jag ser lite dåligt, men fick du positivt på äl test dc 23 och idag är du på dc 24?  
  För min temperatur brukar vanligtvis höjas 2 dagar efter positivt äl test! 

  Om det är så att temperaturen fortsätter att hålla sig låg så kan det vara så att din kropp försökt ägglossa men inte lyckats. 
  Fick positivt äl test cd 22. Tog ett igår och det var rätt tydligt men inte positiv. kände även ordentlig molvärk i magen och det ilade i höger sida från morgon till sen eftermiddag. äggviteflytningar cd 22-23 och nu mer vita i färgen och inte lika sega. så det känns som att jag borde ha haft äl?
  tog inget äl test imorse men kanske får göra Det på em. 
 • tjatalagom

  Okej följdfråga nu då... så trots att jag igår hade "mensvärk" och att det en gång ilade till ordentligt  höger sida så behöver ägget inte ha släppt under den tid jag hade ont? (Ca 6h) det kan ha släppt inatt?

  tog ett nytt äl test nu och man ser ett streck, dock klart negativt. Vi får se vad tempen visar imorn. är det ändå rimligt att vi har sex ikväll med eller är det liksom +-? vi har haft sex tre dagar på raken nu.

  det skulle vara jobbigt om det blir en "ny" äl denna månad... vi är inte det paret som ligger varje dag, så det känns väldigt framtvingat och opersonligt att försöka få till det så intensivt just nu trots att vi båda är väldigt spända och hoppfulla😅

 • tjatalagom
  Lugnoro skrev 2023-10-24 13:01:38 följande:
  I verkligheten ser de ut att vara lika starka idag, men på bild är det lite svagare. Hm... Men då var det inte positivt söndag, måndag iaf. Kanske inte idag heller, blir osäker nu. Jag tog inte bild på testerna de andra dagarna, men har fotat dagens test. 
  Även om det inte skulle vara positivt är det på gång! Testa en gång till ikväll! 
  jag skulle nog köra på, troligen får du äl snart!
 • tjatalagom
  sommar2019juni skrev 2023-10-24 18:22:02 följande:
  Jaa det kan de absolut vara, hoppas på det såklart!!
  men vågar inte hoppas för mycket, har otroligt ont i brösten också, ömma som tusan och känns för tidigt för att vara inför mens, hoppas på det ❤️
  Åååh så spännande!! håller tummarna!
 • tjatalagom

  Jag hoppas att jag har haft äl och att det inte är så att ägget inte kunde släppa. Hoppas tempen ökar imorgon🙏🏼 har åtminstone nu mycket, tjocka vita flytningar vilket jag även hade förra månaden dagarna efter äl. Hade tydligt äggvitesekret dagarna före och på beräknad äl, men det kanske man får oberoende om ägget släpper eller inte.
  Har även lite ömma bröstvårtor, dock började det före äl förra månaden och de var extremt ömma fram till äl. Så nu hoppas hoppas, det visar sig på tempen om några timmar!😬

 • tjatalagom


  Just nu skulle jag vilja se in i framtiden 😩
  hade en yttepytte tempökning idag så vet inte ens om detta har räknats som äl. får väl åka och köpa fler äl stickor idag.

  när ska jag börja testa för ev ny äl? om jag nu ska ha en ny äl, borde jag få samma symptom på nytt eller Brukar äl symptom ändra?
 • tjatalagom
  sommar2019juni skrev 2023-10-25 07:48:04 följande:
  Vet inte riktigt varför men för känslan av att du hade ÄL CD22 enligt grafen.. Har aldrig tagit ett ägglossningstest så de har jag inga kunskaper om men bara genom att se på din graf får jag den känslan ❤️
  Oavsett om det var cd 22 så borde det ju ha blivit en större ökning i tempen?🥺

  jag hade ganska starkt streck på äl lossning cd 21 och positivt cd 22. Hade äggvitesekret cd 22-23 och mensvärk i tjejmagen cd 23 . min magkänsla säger cd 23 men behöver inte va så.

  det som jag upplever underligt är att jag idag har ömma bröstvårtor, efter äl. Förra cykeln hade jag det före äl.

  det finns ju inte så mycket att göra åt. Får hålla utkik på tempen och ta mer äl tester för att se om det kommer en ny omgång äl denna cykel. Men skulle inte orka med bebisverkstad en gång till denna cykel😅
 • tjatalagom

  ovissheten är ju lite jobbig känner jag och har en så dålig känsla nu när jag inte vet om äl blev av eller inte. Man ska ju inte stressa upp sig men känner mig lite nere när min man också blev så taggad över att min kropp kommit igång så snabbt efter pillren. 
  om det inte tar sig denna månad, vilket jag inte heller tror att det gör, så tror jag att vi försöker ha lite paus. När jag högst troligt har äl nästa månad är min man bortrest hela veckan och därefter har jag troligtivs äl kring jul, då bor vi hos bekanta så då blir det svårt att få till något. 


  blä, nu ventilerade jag verkligen av mig 😬😂

Svar på tråden BIM november