Inlägg från: tjatalagom |Visa alla inlägg
 • tjatalagom

  BIM november

  Är digital cb test mer tillförlitligt än vanliga stickor? tänker att de ju är ganska dyra och att det är mer rimligt att man anar nåt på vanlig sticka först? 

 • tjatalagom

  Jä*la skit. Idag droppade tempen 😭 bara att börja förbereda sig på mens imorgon eller lördag.

  dum som jag var tog jag ändå ett test, visste att det skulle va negativt men när jag skulle kasta det så fastnade min blick och jag såg ett svaaagt streck. Antagligen var det ju spökstreck eftersom det inte gick att fånga i kameran, bara lite lite mörkare i mitten på strecket. Hade inget testa tidigt så det var en vanlig sticka🙁 • tjatalagom
  Villblimamma98 skrev 2023-11-02 06:41:43 följande:

  Igår kväll vs nu på morgonen... kan det vara att jag tog tester för tidigt nu på morgonen? Clearblue har inte gett mig en glad gubbe än men igår var strecken väldigt nära positivt? Eller sjönk allt hormon nu utan att ägglossa?


  Läste nånstans att man inte ska testa med morgonurin. Ta ett nytt senare! Annars har du kanske haft din peak?
 • tjatalagom
  Anonym (Trebarnsmamma92) skrev 2023-11-02 05:55:46 följande:
  Vet du vad? När jag skulle ta ett test för min första graviditet så var det helt blankt under testtiden, så jag slängde testet i papperskorgen. Men efter en liten stund kunde jag inte hålla mig från att ta upp den och där var ett streck, alltså efter testtidens slut. Jag gick på detta och gjorde inte något nytt test förrens på vårdcentralen och det stämde helt klart😁. Så kanske är det så för dig också om du kan skymta ett litet streck? 
  Sollan907 skrev 2023-11-02 06:28:31 följande:
  Fast du, om du såg något svagt så behöver det inte vara kört! Det kanske inte är ett spök! Och din temp sjönk ju inte jättemycket! Jag förstår att du kanske inte vill ha för höga förhoppningar, men avvaktar och ta ett nytt test på lördag om inte tant röd dyker upp 😊
  Tack hörni!!😭😭 vilken pepp❤️
  vi får se vad som händer med tempen❤️

 • tjatalagom
  Höst2023 skrev 2023-11-02 07:43:16 följande:

  Godmorgon, ni som har varit gravid, skulle ni vilja dela med er av era tempkurvor😄 Skulle vara intressant och se. Är nojig att jag inte har tillräcklig hög temp för att vara gravid, är på ÄL +9, och temperaturen ligger bara på 36,50 ungefär. Så kanske lika bra att ställa in sig på att mensen kommer nästa vecka


  Inte behöver tempen vara skyhög, snarare en jämn kurva som inte börjar dala neråt, då kan mensen va påväg.😊❤️ visa gärna din temp😍 är nyfiken!
 • tjatalagom
  Höst2023 skrev 2023-11-02 07:54:19 följande:

  Tjatalagom (kan inte citera) 

  Okej, får hoppas på det. Så här ser min temp ut just nu😊


  Det ser nog bra ut😄 hoppas hoppas den hålls hög❤️
 • tjatalagom

  Är det rimligt att köpa ett testa tidigt och prova ikväll efter att jag hållt mig några timmar?🙈 kommer aldrig i livet kunna hålla mig till lördag, ja inte ens till imorn för att se tempen dimpa i marken.

  har nu bokat tid till akupunktör och naprapat som kan hjälpa kroppen i balans och kanske hjälpa med lite örter och vitaminer. Har också bokat tid till gynekolog men det är först i mitten på december...

 • tjatalagom
  Sollan907 skrev 2023-11-02 17:06:59 följande:
  Blev det att du köpte dig ett test? 🙂
  Oja, jag kunde inte hålla mig och tog det just precis. ????Men HJÄLP MIG! Är det positivt eller spökisar???
  Det vänstra testet är ett testa tidigt och det högra ett vanligt test. Tagna samtidigt efter att jag hållit mig i 3h. understa bilden är det jag tog imorse.


 • tjatalagom
  Anonym (Trebarnsmamma92) skrev 2023-11-02 17:38:40 följande:
  Jag menar positiv resultat då😅😁
  Ja jag tycker det? Och det syns också ett svaaagt på det andra irl. Inte kan det ju bli två torkstreck väl?😅

  ska testa imorgonbitti igen. Är lite orolig då min temp droppade imorse. Hoppas att testet blir starkare imorgon ???? min man vet inget än. Jag sa att jag blev förvirrad imorse och skulle köpa ett testa tidigt efter jobbet. Får se va han Säger ikväll när han kommer hem😀
 • tjatalagom
  Anonym (Babyfever) skrev 2023-11-02 19:58:04 följande:

  Ni som kan: hade ÄL 22/10 så ett ?testa tidigt? borde väl gett utslag vid det här laget om det skulle blivit något? Beräknad mens på måndag. 


  Jag hade också äl den 22a. Det är ju tidigt än och det är inte alltid ett test visar. För mig visade det tex jääättesvagt idag. Håll ut och fortsätt testa????
Svar på tråden BIM november