Inlägg från: tjatalagom |Visa alla inlägg
 • tjatalagom

  BIM november

  Testade imorse igen med ett testa tidigt och strecket var starkare. Men är ändå lite ledsen och orolig då min temp inte ökar mer. Har bim imorn så är orolig att tempen dippar och mensen kommer när som🙁 • tjatalagom
  Sollan907 skrev 2023-11-04 06:42:30 följande:

  Bim idag och min temp gick upp något istället för ner.. 😦


  Ååååh va spännande 😍🥹 hoppas hoppas!  Tänker du ändå testa först imorgon?
 • tjatalagom
  Sollan907 skrev 2023-11-04 09:10:31 följande:
  Jag fick upp hoppet lite nu!! 🥰 Yes, jag tänker att jag väntar tills i morgon. Än så länge känns det inte alls som att mensen är på G. Jag hoppas så innerligt att det håller i sig!! 

  Hur går det för dig? Tagit nytt test idag? ❤️
  Grafen ser ju väldigt lovande ut!
  jag testade idag med vanlig sticka och strecket blir starkare, liksom tempen ökade lite idag ❤️ det känns som att jag inte vågar tro på det ännu ❤️
 • tjatalagom
  Sollan907 skrev 2023-11-04 10:58:23 följande:
  Då vågar jag mig på ett stort grattis ❤️❤️ Så otroligt underbart 🥰 och vist var det på första försöket!?

  tack❤️❤️ hoppas på samma lycka för er!
  det andra försöket, men förra månaden så tror jag inte vi prickade äl helt. 


  jag är så tacksam att det tog sig, en stor lättnad att veta att vi båda är fertila oavsett hur detta nu slutar. men har också dåligt samvete att det gått så snabbt för oss medan andra försökt så länge utan resultat😔❤️

 • tjatalagom
  Ememem skrev 2023-11-05 09:12:28 följande:

  Känner mig oerhört frustrerad över min graf. Aldrig varit med om att tempen varit så jämn och låg efter äl, vet inte om det är dåligt eller bra. Jämn kanske är bra men så låg känns fel. Brukar vara mer hoppig och högre.

  Känner mig typ inte ens sugen på att ta ett test denna omgång då det känns kört redan nu.


   


  Förstår att du är frustrerad, speciellt om du gått igenom graviditeter innan och vet hur grafen brukar se ut. Dock behöver tempen inte vara skyhög för att man ska vara gravid och kanske din temp höjs mer inom någon dag?
  hoppet är inte ute än ❤️
 • tjatalagom
  Sollan907 skrev 2023-11-04 09:10:31 följande:
  Jag fick upp hoppet lite nu!! 🥰 Yes, jag tänker att jag väntar tills i morgon. Än så länge känns det inte alls som att mensen är på G. Jag hoppas så innerligt att det håller i sig!! 

  Hur går det för dig? Tagit nytt test idag? ❤️
  Har du testat ? Hur gick det?❤️
 • tjatalagom
  Ememem skrev 2023-11-06 11:06:24 följande:
  Här hoppade tempen äntligen upp lite imorse! Känner absolut ingenting vilket är ganska skönt då kroppen spelat mig spratt flera gånger förut. Kände möjligen lite hugg i nedre magregionen igår eftermiddag/kväll men det var väldigt diffust. Är på äl+6-7 beroende på vilken app jag tittar på, FF har satt ut äl till cd 16.

  Däremot hände något jäkligt märkligt. Jag vaknade imorse med en fläck stor som en femkrona på pyjamaströjan precis vid ena bröstvårtan. Såvitt jag vet har jag inte läckt sedan jag slutade amma för 5,5 år sedan. Vet att det är hormoner som styr, vet inte ens om det är möjligt att börja läcka så här tidigt även om man är omföderska och finns säkert andra förklaringar men känns så jäkla udda att det skulle hända just nu.
  Vilken häftig temp och häftigt eventuellt symptom.😍 tänker du testa före bim? Nu ser ju tempen verkligen lovande ut när den var så jämn innan också! Vilken dag brukar din temp annars dippa?
 • tjatalagom
  Ememem skrev 2023-11-08 07:12:01 följande:

  Tempen gick upp idag efter en dip igår men negativt test nu på morgonen, men är bara på äl+8-9.


  det ser ju mycket lovande ut! Testa imorgon igen!
 • tjatalagom
  Villblimamma98 skrev 2023-11-08 16:14:27 följande:

  Testet var något svagare nu så antar peak var idag runt lunch men att jag missade den precis. Men fick glad gubbe på clearblue så jag är GLAD :)


  grattis! Vad härligt ❤️  skönt att kroppen kom tillbaka snabbt!
  lycka till nu, håller tummarna för er nu❤️
 • tjatalagom
  Ememem skrev 2023-11-08 21:57:27 följande:
  Köpte ett RFSU testa tidigt på väg hem idag. Strecket är rosa i verkligheten och dök upp inom tiden men blev sen starkare. Var tvungen att ta två test till, tycker mig se något även på dem.

  Äl+8-9
  Det är positiv! grattis❤️
Svar på tråden BIM november