Inlägg från: Krocko |Visa alla inlägg
  • Krocko

    Hur är det att ha hund i vardagen? För och nackdelar..

    Vi har haft vår cairn terrier i drygt två år, ingen av oss är uppvuxen med hund så det var helt nytt för oss. Men vi har aldrig ångrat oss en sekund, det är helt fantastiskt vad mycket glädje denna lilla hund sprider varje dag!!

    Googla cairn terrier så kan du se att det kanske skulle vara en hund för er. En rätt liten men väldigt robust hund. Den hårar typ ingenting och all smuts bara bara försvinner, den har perfekt päls! En glad och kavat liten hund som inte kräver alltför mycket, men den hänger med på allt och är alltid glad och hittar på upptåg. Jag jobbar hemifrån några dagar i veckan och då går vi typ 45 minuter på morgonen, någon halvtimma på lunchen och sen tar vi en go promenad på kvällen. Helgerna åker vi gärna iväg och går på någon trevligt ställe där vi inte varit förut. 

    När jag är inne på jobbet så åker han med min man på jobbet, han är lastbilschaufför och det är perfekt för den lilla goa hunden att åka med där. Mycket att titta på!

    På facebook finns flera grupper där man kan gå med, t ex semester i Sverige med  hund och flera andra där man får tips om vilka restauranger och  hotell som tar emot hundar.

    Den enda negativa jag kan komma på är att vi inte kan åka hela familjen på utomlandssemester tillsammans. Vi skulle aldrig lämna honom på hundpensionat, det skulle i så fall vara om man hittade någon man känner som kan ha honom. Lycka till {#emotions_dlg.flower}

Svar på tråden Hur är det att ha hund i vardagen? För och nackdelar..