• Sun 29 Oct 2023 20:18
  6328 visningar
  68 svar
  68
  6328

  Sambo men otrogen

  Jag är i samma sits som du. Varit ihop i flera år och tyvärr så är sexlivet inte på topp hemma.
  Man vill inte lämna för att allt annat funkar med familj. Jag har väldigt mycket sexlust och träffar andra tjejer och även par.

  Hade gärna haft en öppen relation eller träffat ihop andra med henne men hon är helt emot det.

  Men i ditt fall så verkar det som ni valt att blunda och låta varandra ligga med andra. Har ni pratat om att ha ett öppet förhållande eller kanske träffa andra ihop?
  Det är en helt ny värld kan jag säga, det är fler o fler par som insett att det är den bästa lösningen istället för att vara otrogna och skilja sig.

 • Mon 30 Oct 2023 11:41
  #13
  Anonym (Ronja) skrev 2023-10-30 07:25:37 följande:
  Men är det okej för henne att du träffar andra tjejer och även par? Jag har aldrig pratat med min sambo om ett öppet förhållande, men kanske behöver jag ändå göra det. Lusten på andra män (för mig) kommer inte bara försvinna. Jag tror inte riktigt på monogami. Det gjorde jag länge men jag har alltid kommit till samma punkt, om och om igen. 
  Nej, tyvärr så gick hon inte med på det. Vi tänker och tycker olika där. Jag tillhör den delen av människor (som du) som tror att monogami är inte för mig. Det är nu med tiden som jag insett det. Vi har ett bra liv, skaffat familj och allt man kan önska sig ihop men jag kommer aldrig få ett bra sexliv med henne. Det behovet jag har kommer aldrig uppfyllas. Om inte hon ändrar sig och vill träffa andra ihop. 

  Sen finns det andra som dömer ut oss och tycker att vi gör helt fel och kommer att hamna i helvetet :) Nej, men de tycker att vi borde bryta och lämna istället. Men det är inte så jävla enkelt när man älskar sin partner, har barn ihop osv. För mig har kärlek och sex blivit två olika saker.
Svar på tråden Sambo men otrogen