Inlägg från: Ocdmänniska |Visa alla inlägg
  • Ocdmänniska

    Det är ju det du menar eftersom du anser att den enda lösningen ligger på kvinnan eller hur? Inte att män kanske ska bättra sig 

  • Ocdmänniska
    molly50 skrev 2023-11-03 14:42:17 följande:
    Jag ska tillägga att jag är gift med en vanlig enkel industriarbetare.
    Så statusen är heller inte viktig för mig.
    Det viktiga är att han kan försörja sig. 
    Han baserar sitt på typ tinder och sånt. Så inte majoriteten av kvinnor direkt. Ingen kvinna i min omgivning mig själv inkluderad bryr sig om vad män jobbar med, är ju hur dom är som person man går på.
  • Ocdmänniska
    Anonym (Stämmer inte) skrev 2023-11-03 15:50:50 följande:

    Peterheter, är du själv singel? Har du svårt att hitta en partner? Varför? Tänker du att det beror på kvinnornas krav, eller på dig själv?

    Jag känner inte alls igen bilden du delar av de krav och den status kvinnor letar efter. Hur de gör i Kina känns inte relevant, vi bor ju i Sverige. Min uppfattning är att kvinnor här vill ha en snäll, jämlik, ansvarstagande man. Det måste gälla majoriteten? 


    Jag själv är yngre än 35, men har ett helt ok arbete som är flexibelt och tjänar 55.000kr. Jag har lite extra inkomster vid sidan av också. Min man däremot är brevbärare och tjänar knappt hälften av vad jag gör. Han är inte det minsta social, han har kanske 1 vän men han träffar helst ingen alls. Han gillar att vara ensam och har ingen särskild status. Däremot är han snäll, rätt snygg och trevlig, han delar lika på Vabben med mig och eftersom han är hemma först så lagar han i princip 100% av alla middagar. Det gör att livet rullar på, vardagen går smidigt, han är snäll och det är väldigt lugnt och behagligt. Det är allt jag söker och det tror jag att de flesta kvinnor söker också! Allt förutom en mansgris eller mansbebis.


    Det är literally dom enda två sakerna vi ser oss upp för, mansgris eller mansbebisar! 
Svar på tråden Ingenting kommer hända förrän kvinnor sänker sina krav