Inlägg från: Anonym (x2y) |Visa alla inlägg
  • Anonym (x2y)

    Ingenting kommer hända förrän kvinnor sänker sina krav

    Haha, nej du Peter. Du får nog fundera ett varv till på detta. Jag lever själv och utan man och barn. För att jag faktiskt vill det själv.

    Vi lever i Sverige, där människor (än så länge) får bestämma över sina egna val och sitt liv. Precis som det ska vara. Om du är missnöjd. Får du väl konvertera till Islam. Eller flytta till ett land där tvångs giftermål fortfarande pågår

    För det kan ju aldrig någonsin vara så att din syn på kvinnor till börja med. Är så där härligt fräsch eller för att du framstår som en oerhört positiv människa. 

    Dessutom har man rätt bra krav dom själva.  De ska ha fotomodeller och svält figurer och gud vet vad mer. Poängen är att du får nog uppmana båda könen i sådantfall. 

  • Anonym (x2y)

    Den risken är väldigt liten, vi har fortfarande stor överbefolkning på jorden.  Mer dramatisk karl får man leta efter haha 

  • Anonym (x2y)

    Nej, jag hade aldrig sänkt något krav bara "för att" om jag inte kände attraktion eller starka känslor. Skulle det aldrig ha gått. Ungefär som att tvinga sig in i en relation.

    Med tanke på vad man ska ha, inte ha. Vara si så. För båda könen. Är jag inte förvånad att vi har flest singelhushåll i Sverige. Och att saker avtar. Låter ibland mer som man ska köpa en avelshäst eller söker sig till en topptjänst. Vi kanske har slagit knut på oss själva. Och gjort det mer krångligare än det behöver vara. Dock går ju vissa saker inte att bortse ifrån. Som det jag nämnde ovanför. 

    Är lättad att jag har den lyxen att inte vara intresserad av män på ett romantiskt sätt eller något intresse av att dejta. Känns som man slipper århundradets huvudvärk haha. 

Svar på tråden Ingenting kommer hända förrän kvinnor sänker sina krav