Inlägg från: Anonym (Lisa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lisa)

    Ni som tror att Hamas och islamister inte vill se fler döda civila, läs detta

    Fader

    Jag undrar om det är så att du faktiskt helt  seriöst tror att unwra är helt fristående från Hamas,  att Hamas har kontroll över hela Gaza utan just unwra, att de med sin goda vilja inte skulle vilja ta kontroll över tillgångarna unwra har,  att  det inte stämmer att tusentals unwra anst jublade på telegram under 7e oktober när morden postades där,  att det är ett israeliskt påhitt att Hamas har en stor databas under unwras högkvarter,  att gisslan hittade på att hon hållits fången hos en unwra anställd?

    Eller om det bara är att du bara glad att de verkar komma undan med det,  att folk gått på att unwra inte har någon koppling?

  • Anonym (Lisa)
    Anonym (Fader) skrev 2024-04-24 12:58:12 följande:
    Jag förlitar mig på oberoende stora rapporter från oberoende stora organisationer som FN, UNICEF, Amnesty, Human rights Watch, osv. Israel är inte oberoende part och alldeles för många gånger har det bevisats att israeliska myndigheter ljugit.
    Jag förstår. Men någon gång blir det så orimligt att dessa stora organisationer (FN är ju inte oberoende i förhållande till Israel med tanke på hur många muslimska länder som är med och med tanke på hur muslimer överlag ser på judar), det dessa "oberoende" organisationer har rätt. 

    Tror du tex att det inte stämmer att en stor hamas databas finns under unwras högkvarter? Tror du att det är propaganda från Israel? Tror du att det inte stämmer att tusentals unwra anställda jublade på telegram på 7e oktober?
    Tror du att den gisslan som sa att hon hölls fången av unwra personal ljög?

    Tycker du själv att det låter rimligt att Hamas skulle låta unwras alla tillgångar spridas fritt till befolkningen, istället för att försöka infiltrera och ta över resurser?
    Stämmer det med Hamas höga moral? Personligen tycker jag detta känns så extremt osannolikt att jag verkligen har svårt att förstå att någon kan tro att Hamas gräns går där.

    De har inget emot att mörda över 1000 oskyldiga människor,  att slänga homosexuella från tak osv  men a5 infiltrera unwras och ta deras tillgångar- där går gränsen de aldrig skulle gå över. 
  • Anonym (Lisa)

    Det är ju uppenbart att det vore livsfarligt för judarna i Isreal om muslimer skulle bli majoritet i Isreal, med tanke på att de flesta muslimer vill att alla judar ska dö. Detta skulle kunna vara islamofobiskt om det inte fanns någon sanning i det.  Jag har sett tillräcklig i intervjuer med muslimer för att förstå att det tyvärr är så verkligheten ser ut.  Det märktes ju tydligt i Sverige också när många muslimer firade 7e oktober.

  • Anonym (Lisa)
    Anonym (Fader) skrev 2024-04-25 23:33:23 följande:
    Hets mot folkgrupp är ett hatbrott (lagen som kriminaliserar hets mot folkgrupp kallas i Sverige även Lex Åberg) som innebär att offentligt sprida uttalanden som hotar eller är nedlåtande mot vissa utpekade grupper av människor.
    Hetsar hon mot ledare för diktaturer här, menar du? Förstår inte riktigt?
  • Anonym (Lisa)

    Det är nog allmänt vedertaget att majoriteten var araber i början av förra sekelskiftet och judarna i minoritet. 

    Du använder ockupationen när det passar- men judarna köpte land i området helt lagligt. Enskilda individer köpte land i början av förra sekelskiftet. Det är inte ockupation. 

    Däremot va det ju ockupation när muslimer tog över området kort efter att islam grundades. 

    Det stämmer som någon skrev att området var glesbefolkat. Sedan dess ha det skett ett stort inflöde av araber från andra länder, Syrien,  Egypten osv,  som kom 60- talet och senare.  Alla dessa människor betraktar sig som Inhemska palestinier.  Samtidigt som man beskyller inflyttade judar, som faktiskt ursprungligen kommer från området,  för ockupanter. 

  • Anonym (Lisa)
    Anonym (Fader) skrev 2024-04-26 13:40:44 följande:
    Allt, precis allt som du skrev här är fel. Läs på och återkom. 
    Är det fel att judar köpte land?
    Är det fel att de som kallar sig palestinier inte enbart är ättlingar av personer som bodde i mandatet Palestina 1948? Du menar att det inte skett någon invandring from andra muslimska länder?
Svar på tråden Ni som tror att Hamas och islamister inte vill se fler döda civila, läs detta