• Anonym (Volvo­)
  Sat 18 Nov 2023 17:38
  2099 visningar
  68 svar
  +2
  68
  2099

  Kan det funka att vara kompisar?

  Du leker med elden återigen och det farliga i det här är att hela ditt inlägg innehåller små ursäkter, små undanflykter och rättfärdigande till att tycka att det inte var så farligt då och inte är det nu ... big mistake och du lurar dig själv. 

  Ni gjorde nåt riktigt sunkigt förra gången som ingen av er tycks ha tagit nåt ansvar för och nu tror ni att ni kan vara vänner som om ingenting hänt. Det är naivt. 

 • Anonym (Volvo­)
  Sat 18 Nov 2023 17:40
  #5
  +3
  Anonym (Confused) skrev 2023-11-18 17:33:11 följande:

  Jag ska tillägga att jag är helt öppen med min sambo om att jag har kontakt med killen nu. Där finns inget hemlighetsmakeri.


  Nej det är du ju inte eftersom han inte vet om ert snedsteg. Hade han verkligen varit lika chill med er vänskap om han visste att ni båda varit otrogen med varandra?  
 • Anonym (Volvo­)
  Sat 18 Nov 2023 19:39
  #26
  +1
  Anonym (Confused) skrev 2023-11-18 18:16:39 följande:

  Jag skulle gärna höra från några som faktiskt försökt vara vän med någon man strulat med tidigare, oavsett hur det gått. I stället för moraltanterna med förutfattade meningar.


  Vad får dig och tro att vi som svarar inte har erfarenhet?  Kanske just därför vi varnar dig....

  En motfråga. Varför är denna kille så oerhört viktig att vara vän med att du är beredd på att låta moral och betänkligheter fara och flyga? 
 • Anonym (Volvo­)
  Sun 19 Nov 2023 16:12
  #31
  +3
  Anonym (Confused) skrev 2023-11-19 11:29:02 följande:
  Jag förstår det men jag gissar att du hela tiden känt en viss attraktion till killen i fråga? Det gör inte jag, jag gjorde det knappt ens när vi hamnade i säng, men jag var olycklig och ville ha bekräftelse. Sexet var inte direkt bra heller, vi var båda rysligt berusade, och jag har varit arg på mig själv för att det hände och för att det förstörde för oss. Det finns noll flirt i våra samtal eller meddelanden. Nu ser jag honom mer som en lillebror än en potentiell partner.  Men jag vet ju inte hur han känner och det är det jag är orolig för idag, inte mina egna känslor.
  Men du vill inte förstå? 

  Just detta spelade ju NOLL roll eftersom du ÄNDÅ hamnade i säng med honom och alltså är risken precis lika stor idag att du hamnar i säng igen med honom. 

  Vad är det du inte fattar? 
 • Anonym (Volvo­)
  Sun 19 Nov 2023 17:39
  #35
  Anonym (Confused) skrev 2023-11-19 17:11:20 följande:
  Nej, risken är inte alls lika stor idag för förutsättningarna är annorlunda.

  Agerar människor enligt dig alltid enligt en förutbestämd mall? Utan hänsyn till att man blir äldre, lär sig saker, är i olika situationer och förhållanden?

  Om jag skulle bli lika olycklig med min nuvarande partner och känna mig lika osedd och nedvärderad som jag gjorde av mitt ex, tja då vore det ärligt talat ingen fara om jag så hoppade i säng med tio killar, för den relationen vore ändå död. 
  Fast du har ju uppenbart inte lärt dig ett skit av tidigare erfarenhet med denna kille. ? 
 • Anonym (Volvo­)
  Mon 20 Nov 2023 12:07
  #41
  +1
  Anonym (Confused) skrev 2023-11-19 19:28:42 följande:
  Vad vet du om det? Är sex så jäkla viktigt för dig att det tar över all anna kontakt? Har man legat så är det det man har, oavsett om man är ytliga bekanta eller själsfränder innan. Varför kan inte den vänskapliga relation vi har betyda mer än att han i fyllan och villan kom in i mig en gång?
  Detta svar visar ju tydligt att du inte lärt dig ett skit av tidigare erfarenhet... det var DU som skrev detta inlägg från början och påpekade att ni inte bara legat utan faktiskt varit otrogen med varandra mot era respektive.. i min värld är inte det bara ett oskyldigt ligg..  

  Är du dum på riktigt eller låtsas du bara? 

  Om detta nu är så oskyldigt så varför bemöda dig om att hitta på ursäkter och rättfärdiga er kontakt? 
 • Anonym (Volvo­)
  Tue 21 Nov 2023 10:42
  #64
  +3
  Anonym (Confused) skrev 2023-11-20 14:31:41 följande:
  Jag hade gärna hört reflektioner, erfarenheter mm. Och det skulle jag fortsatt gärna höra om. Tyvärr har det enda lite mer nyanserade inlägg som skrivits här inte följts upp efter att jag ställde en följdfråga.

  Det är väl inte konstigt att jag reagerar när jag blir påhoppad och kallad narcissist etc. 
  Du kan ju börja med att stå upp för din åsikt och vara rakryggad mot din partner och berätta läget. Men det vågar du ju inte utan trasslar in dig i lögner och påhitt  så varför ska vi då vara schysst mot dig ?

  Skaffa en ryggrad och stake. 
Svar på tråden Kan det funka att vara kompisar?