• Fjäril kär

    Kan det funka att vara kompisar?

    Anonym (Confused) skrev 2023-11-18 17:47:02 följande:
    Jag är mer orolig för att han har andra tankar och att vi ska hamna i en svår sits pga det.
    Här har du all anledning specificerad i detalj varför detta inte är en bra idé. 

    Varför ens utsätta dig för frestelsen? 
  • Fjäril kär
    Anonym (Confused) skrev 2023-11-19 17:15:27 följande:

    Jag hör vad ni säger även om jag tycker det är väl kategoriskt. Jag tänker att jag bör vara försiktig, jag har inget behov av att träffa honom ensam på kvällar med alkohol eller ha djupa snack. Så det kan vi undvika. Känner jag att det går överstyr får jag vara rak mot honom och backa. Men att ta en lunch då och då och skicka några låttips emellanåt känner jag ändå borde vara okej. Jag fattar att det kan uppfattad som illojalt mot min partner men för mig är den här killen verkligen inte ett gammalt ligg, utan en kompis. Det var ett sunt felsteg som förstörde tillräckligt där och då och inget jag har minsta lilla lust att upprepa.


    Och ändå försöker du stapla ursäkter på hög för att rättfärdiga fortsatt kontakt... varför känner du sånt behov att fortsätta vänskapen med denna kille trots att du vet att du leker med elden? 
  • Fjäril kär

    Vart är din lojalitet gentemot din partner?  Tycker du att han förtjänar att behandlas så här respektlöst?  För du fattar ju själv att detta inte är så smart när du själv skriver flera gånger att det faktiskt skulle kunna hända något från hans sida och du inser risken...? Och ändå....

Svar på tråden Kan det funka att vara kompisar?