Inlägg från: Anonym (rödluvan) |Visa alla inlägg
 • Anonym (rödluvan)

  Kan det funka att vara kompisar?

  Ja och jag har hört att tomten och rödluvan finns på riktigt.

  TS! Varför inte odla en ryggrad och säga som det är, du vill ha honom i ditt liv för att du är KÅT/INTRESSERAD av honom och skiter fullkomligen i om han har fru, det stoppade ju inte er sist så ni är ju bevisligen båda två fullblodsegoister som inte låter såna små detaljer som fru/man och barn komma i vägen föra era underliv. 

  Men du vet ju att det inte låter speciellt vacker att säga det i klartex så lindar in det i någon lite snyggare (men väldigt genomskinlig) variant om att du bara vill ha honom som en "vän".Tomte

 • Anonym (rödluvan)
  Anonym (Meh) skrev 2023-11-19 20:01:05 följande:

  Klart det går att vara vänner.
   Det kan till och med gå att vara vänner även om det finns attraktion.
  Men om man är funtad så att man går igång på det som är nytt och spännande så är ens ex och gamla ligg inte attraktiva, så då är det dubbelt lugnt om du är sån. 
  Att din nya inte vet nåt kan ev bli ett problem men antagligen inte. Där skulle jag nog fundera på om han någonsin sagt någonting om sina ex för om han inte gjort det ville han nog inte höra om dina, men han vet ju att de finns.


  Nej, det går absolut inte att vara vänner om hela skiten bygger på BS och den VERKLIGA anledningen till "vänskapen" är att man är kåt.

  De har ju redan facit från sist och det vet TS redan mycket väl, allt snack om att hon inte tror att hon kommer vara otrogen den här gången fast hon gör sitt bästa för att gå åt det hållet och öppna dörren lite på glänt så hon kan öppna den på vid gavel om hon skulle vilja är ju ingen annat är självlögner för att få det att låta bättre än vad det är. Om hon på allvar inte vill vara otrogen så så skulle hon ju  inte utsätta sig för den risken öht, speciellt när hon vet att hon misslyckades kapitalt med att behålla trosorna på senaste gången.
 • Anonym (rödluvan)
  Fjäril kär skrev 2023-11-20 12:10:25 följande:

  Vart är din lojalitet gentemot din partner?  Tycker du att han förtjänar att behandlas så här respektlöst?  För du fattar ju själv att detta inte är så smart när du själv skriver flera gånger att det faktiskt skulle kunna hända något från hans sida och du inser risken...? Och ändå....


  TS är en typisk egoist/narcissist och den enda lojaliteten såna människor har är gentemot sig själva.
 • Anonym (rödluvan)
  Anonym (Confused) skrev 2023-11-20 14:31:41 följande:
  Jag hade gärna hört reflektioner, erfarenheter mm. Och det skulle jag fortsatt gärna höra om. Tyvärr har det enda lite mer nyanserade inlägg som skrivits här inte följts upp efter att jag ställde en följdfråga.

  Det är väl inte konstigt att jag reagerar när jag blir påhoppad och kallad narcissist etc. 
  Fast bara reflektioner som säger det du vill höra, eller?

  Jag menar, om du ville att alla bara ska säga att det där kommer gå skitbra och risken att ni återigen hamnar under lakanen är 0, totalt obefintlig, finns inte på kartan ... så är det väl bättre att du skriver det i din trådstart.

  Men nu gjorde du inte det och då kommer du få ALLA slags reflektioner inte bara de du helst vill ha.

  Vänd på det, hur tror du din man skulle reagera på frågan... älskling jag har en kompis som jag var otrogen mot mitt ex med som jag skulle vilja återknyta kontakten med eftersom jag känner att jag vill ha honom i mitt liv, vad tycker du om det?

  Om du inte tror att din man kommer jubla åt det, varför blir du då så himla sur över att någon här säger SAMMA sak din man kommer säga?

  Vad är det du är ute efter? Vill du ha råd eller vill du bara ha medhåll och pepp att göra något i grunden VET att din man inte skulle gilla?
 • Anonym (rödluvan)
  Ascendere skrev 2023-11-20 15:22:18 följande:
  Du får nog leva med att många, kanske de flesta, inte har speciellt nyanserade åsikter i frågan utan tycker det är fel helt enkelt. 
  Jag tycker att fråga sig om hennes man kommer tycka det är en sån bra ide att hon blir tjenis penis med samma snubbe hon bedrog sitt ex med ÄR nyanserat.

  Det som definitivt INTE är nyanserat är att intala sig själv att risken är noll trotts att det gick åt helvete sista gången man provade.

  Det som definitivt inte är nyanserat är att öht ta såna risker med sin relation med tanke på vilket dåligt facit man har av tidigare experiment.
 • Anonym (rödluvan)
  Anonym (Confused) skrev 2023-11-20 14:31:41 följande:
  Det är väl inte konstigt att jag reagerar när jag blir påhoppad och kallad narcissist etc. 
  Du behöver nog skilja på patologisk narcissism och ett narcissistisk beteende.

  Att fullkomligen skita i vad ens partner (eller hans partner) tycker om att man återupptar kontakten med en snubbe man bedrog sitt ex med och köra på ändå för att man själv tycker man behöver det ÄR ett narcissistiskt sätt att resonera för då sätter man sig själv och sina egna behov/önskemål före allt annat och är bered att riskera sin relation och sin partners välmående för att få det.
 • Anonym (rödluvan)
  Anonym (Confused) skrev 2023-11-20 16:37:20 följande:

  Det är sjukt svårt att diskutera en fråga som man har tänkt igenom och reflekterar kring, försöker beskriva den på ett korrekt sätt och sen bara få tillbaka att den verklighet man beskriver inte stämmer, att man känner känslor man inte har, tänker tankar man inte tänker och att man har en agenda som känns helt främmande.

  Vad ni än tror är jag ingen naiv barnunge med huvudet i det blå. Jag är förmodligen äldre än de flesta av er. Det svart-vita tänk flera av er uppvisar brukar filas av med mer erfarenhet. Jag inser att jag inte kommer få något mer än påhopp här så feel free att diskutera hur hemsk jag är som inte vill tappa bort en värdefull vän. Jag går vidare.


  Ok, men om vi nu är så  jäkla inskränkta och korkade som inte fattar och du så smart gammal och vis... fråga din man då?
Svar på tråden Kan det funka att vara kompisar?