• Anonym (Ok)
  Sun 19 Nov 2023 18:43
  2543 visningar
  54 svar
  -1 +1
  54
  2543

  Får han ta med henne till mcdonaldhuset mot min vilja?

  Anonym (Ledsen) skrev 2023-11-19 18:40:25 följande:
  Får han ta med henne till mcdonaldhuset mot min vilja?

  Vi kommer behöva bo på ronald mcdonald med vårt barn, senast var innan vi separerade, så är inte helt säker på hur allt kommer fungera som skilda...

  Han vill hur som helst ta med sig sin flickvän, något jag inte alls är okej med. Vi ska vara där för vårt barn punkt. 


  Någon med erfarenhet av hur det fungerar?


  Det bestämmer inte du.
 • Anonym (Ok)
  Tue 21 Nov 2023 14:40
  #52
  +1
  Anonym (XXX) skrev 2023-11-21 09:41:56 följande:
  Det är flickvännen som gör fel, om hon envisas med att komma dit och ställa till dålig stämning i en så svår situation. Det är inte HENNES barn. Man kan undra varför detta är viktigt för henne. Kanske är hon svartsjuk, och rädd att de båda biologiska föräldrarna ska hitta tillbaka till varandra igen, i oron över det gemensamma barnet, om inte hon är närvarande och vaktar? Respektlöst hur eller hur. 

  Kom att tänka på en händelse i min vänkrets, det var en kvinna som hatade sin svärmor. Verkligen hatade - de hade en lång konflikt. Kvinnan ville inte träffa svärmodern mer efter ett offentligt uppträde, inte någonsin, och det visste svärmodern om. 

  Sedan avled kvinnans barn mycket tragiskt. Då MÅSTE förstås svärmodern gå på begravningen, fast hon inte var bjuden (ja det var hennes barnbarn, men hon hade inte träffat det många gånger), fast hon visste att kvinnan i så fall inte skulle kunna (som kvinnan själv kände) komma dit. Så kvinnan fick inte gå på sin egen sons begravning, medan svärmodern var där och gjorde sig till, lekte primadonna som vanligt i påkostad sorgstass, låtsasgrät med stora tjut så att hon skulle få allas uppmärksamhet, hängde efter prästen... Gissar att denna flickvän är samma typ av människa.

  Så mamman kunde inte lägga sitt hat åt sidan för att begrava sitt barn? Ja då gjorde hon det valet, tragiskt. Hon hade inte behövt umgås eller prata med svärmodern. Hon valde att avstå. 


  Man slutar aldrig förundras över folk. 

Svar på tråden Får han ta med henne till mcdonaldhuset mot min vilja?