• Anonym (Kimch­i)
  Mon 20 Nov 2023 02:10
  10256 visningar
  315 svar
  -2
  315
  10256

  Varför ska "happy ending" vara förbjudet?

  Lägg av för fan! Dina våra drömmar om läkare som undersöker prostatan får du behålla gör dig själv. Det finns absolut inget som helst sexuellt med en kroppsundersökning vare dig det är av en man eller kvinna. 


  Alla tjänster som köps med där det handlar om att vidröra könet i syfte att ge utlösning är prostitution. Olagligt. Punkt. Allt fjantande av att kalla runkandet för olika saker är bara en billig ursäkt. Varenda jävel dom köper sex oavsett vad du kallar det för ska ha spö. Rejält med spö. Stupstock och skampåle bör återinföras. Lär bli tätt på Sergels torg men det de fan ha. 

 • Okänd
  Mon 20 Nov 2023 19:23
  Meddelande borttaget
 • Anonym (Kimch­i)
  Sat 25 Nov 2023 18:18
  +1

  Men Lingam! Kom igen nu. Det fattar du väl att folk som väljer människovårdande yrken, olika kategorier inte tycker att det är äckligt. Då skulle de välja annan yrkesbana. Vi kan ta tusen exempel. Som allmänläkare kan du ju inte finna avsky för vissa kroppsdelar. Det är just kroppsdelar och där ingår reproduktionsorganen. Under studietiden framkommer viss aversion från vissa elever. De har redan då valt sin bana. Det är medicinska undersökningar. Du söker symtom eller avvikelser som kan förklara patientens illabefinnande. Ett detektivarbete både i teori och praktik. 


  Samma sak som när du ska igenom delen med obduktion och transplantation. Det kan vara tuffa moment men du ska fixa det. Med full respekt och vördnad för den avliden men ändå trots allt är det ett preparat. Som ska undersökas. Dö har jag viss förståelse för att det är läskigt men absolut inte äckligt. 


  Något som är jävulskt äckligt är ett vomskott på en älg som du ska ta ur. Det är hög spyfaktor på den. 


  Så lägg för fan av med ditt jävla analbabbel. 

 • Anonym (Kimch­i)
  Sun 26 Nov 2023 12:54
  Anonym (Kvinnor vill moralisera) skrev 2023-11-26 10:53:05 följande:
  Och nu accepterar du att det finns yrken som är äckliga. 
  Felet ligger på de anställda. 
  Ja att vara slamsugare är nog ingen höjdare. Men det du babblar om där det gäller människovårdande yrken har du tvärfel. Du är mest fel av allt. 
 • Anonym (Kimch­i)
  Mon 27 Nov 2023 11:36
  Anonym (Kvinnor vill moralisera) skrev 2023-11-27 11:17:49 följande:
  Man tar upp olika problem exempelvis ont i analen 
  Om det är din grej att fingra i rectum och att det görs med vinylhandskar och glidslem så håll dig ifrån vården. Låt någon som har fysiska åkommor få den tiden Istället. Skaffa stav som masserar prostatan istället och gör det själv. OM du lyckas få tag på en partner så får det väl bli er grej att leka doktor. Du kan ju tänka dig samkönat sex så då blir det dessutom manlig doktor. Kanske han heter Ben Dover 😅
 • Anonym (Kimch­i)
  Mon 27 Nov 2023 15:05
  Anonym (Kvinnor vill moralisera) skrev 2023-11-27 14:52:22 följande:
  Det var bara ett exempel på att någon kan ha ett annat syfte än vad ni har
  Olika personer i denna tråd snackar om att själva syftet(sexuellt syfte) är problemet.
  Man skulle då hypotetiskt kunna säga att syftet är religiöst när en kvinna masserar en penis till personen får en utlösning. 

  Jag går inte till läkaren ionödan. 
  Vilken religion tillhör man då om man runkar av män? Rent hypotetiskt. Spännande att du lyckad blanda in religion också. 
Svar på tråden Varför ska "happy ending" vara förbjudet?