Inlägg från: Anonym (Lingam) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Lingam)

  Varför ska "happy ending" vara förbjudet?

  1. Det finns motsvarande massage för män, lingam massage då kan de inte säga något.


  2.Hur många kvinnor tycker egentligen att den där slidmassagen är OK? Du verkar tro att det gäller allmänt bland kvinnor att de tycker det är OK?

  3. Det är mig veterligt inte prövat i domstol än, så det går faktiskt inte att säga att det är lagligt med den där slidmassagen.

 • Anonym (Lingam)
  Fiona M skrev 2023-11-19 22:05:46 följande:
  Vård är vård och sexuella tjänster är just det. Varför skulle man hymla med det?

  Vore det inte bättre om du satsade på att hitta en person som faktiskt vill ha sex med dig istället för att ägna dig t dessa löjliga semantiska övningar?
  Det gäller väl oss alla som skriver här, att vi kunde göra något bättre? Vad är det för en konstig kommentar? Helt OT faktiskt.
 • Anonym (Lingam)
  Anonym (Patetiska drakar) skrev 2023-11-20 06:41:49 följande:
  vad är det för fel på dig? det handlad inte om att något är olagligt pga äckligt. då har du HELT missuppfattat både sexköpslagen och vad som är vård.

  tror du läkare njuter av att undersöka analprolaps? Hemorrojder? Vaginalprolaps? undersökning av cancer i prostata etc. Eller tror du att läkarna utför dessa undersökningar för att de är just läkare, och vill kunna hjälpa till och bota sina patienter? hur ska dessa botas om läkarna förbjuds göra undersökningar? Ska de ta fram spåkula och tarotkort? så oerhört patetisk jämförelse.

  eller de som jobbar inom vården, som hjälper såväl äldre som inte kan, eller sjuka som inte kan, eller förlamade. Dessa människor tvättar, och torkar för att de bryr sig om om individerna, för att de inte ska få svamp, urinvägsinfektion etc. eller om du blir förlamad, ska du ligga som ett kolli och bara skita på dig och ingen ska ges tillåtelse att ta hand om dig? Dina åsikter är SJUKA.

  att du ens jämför detta med sexköp som en happy ending är, en happy ending är i syfte att mannen ska få utlösning. en man kan få utlösning utan köp av happy ending, prostatacancer kan inte upptäckas och botas utan läkarbesök. Fattar du verkligen inte skillnaden? 

  dessa jävla klåpfingriga giriga misogyna incels som letar efter halmstrån för att försöka få rätten att slippa ta tag i sitt eget patetiska liv, fyfan. är ni stolta över vart ni hamnat i livet? fråga er lilla mamsing om hon är stolt över den mansgris ni blivit?
  Jag har aldrig hört en läkare säga att de gör det för att de bryr sig eller tycker om att hjälpa. När jag frågat olika sorters läkare jag haft så har de svarat att det är intressant, med de delar av människokroppen som de är specialiserade på, gjorde tex en koloskopisundersökning, fick svaret att han tyckte det var lika kul och intressant varje gång. Så ja de verkar njuta av att undersöka kroppar, dock inte sexuell njutning antar jag. Och läkare tjänar bra med pengar, är nog ett fåtal som skulle gå igenom lång utbildning med studieskulder och snålt leverne, om det inte gav den lönen, för att de så gärna vill hjälpa!
 • Anonym (Lingam)
  Anonym (Kvinnor vill moralisera) skrev 2023-11-20 13:56:07 följande:
  "Happy ending" påminner om annat som är lagligt

  Vad påminner det om?
 • Anonym (Lingam)
  Anonym (Bob) skrev 2023-11-19 22:19:40 följande:
  Om nån verkligen tyckte det var OK att göra det skulle de inte behöva ta betalt?
  Har du själv ett jobb som du tycker så mycket om att du inte behöver ta betalt? Vad är det som kan vara så ruskigt roligt att du jobbar gratis?
 • Anonym (Lingam)
  Anonym (.) skrev 2023-11-20 14:11:43 följande:
  Jag kan meddela att 5,5 års studielån, 2 års allmäntjänstgöring med lön ca 25000/månad, ytterligare 5 års specialistutbildning med ca 35000 brutto, därefter 3 år som färdig specialist ger mig 57000 kr brutto, vilket ger omkring 40000 kr i handen varje månad.

  Lite vikariat remellan, föräldraledighet mm ger att 23 år efter att jag påbörjade min läkarutbildning har jag alltså ut ca 40000 kr/månad. Bra lön?
  Allt är relativt, men någ finns det många yrkeskategorier med betydligt kortare utbildning och mindre ansvar som tjänar lika eller mer.
  Jag vet inte om jag förstår din poäng riktigt. Skulle läkarna göra utbildningen utan så bra betalt som de har var frågan. alltså de pengarna du räknar upp här. Kanske just du har drivkraften att du vill hjälpa människor och inte bryr dig om pengarna så mycket.
 • Anonym (Lingam)
  Anonym (Partisanen) skrev 2023-11-20 14:15:45 följande:

  Bryr mig inte om de legaliseras, vilket naturligtvis aldrig kommer hända.

  Det skulle kunna skapa många arbeten och jag är är rädd för att utsatta kvinnor skulle hamna i detta.

  Vissa män skulle hamna i ekonomiska problem.

  Finns det någon kvinna i tråden som vill arbeta med området?

  Finns det summor där du starkt skulle överväga att göra det?


  Jag skulle kunna göra det för kanske 5000 i timmen, brutto, och då med restriktioner, vad som helst går jag inte med på. 
 • Anonym (Lingam)
  Anonym (Lingam) skrev 2023-11-20 14:18:46 följande:
  Jag skulle kunna göra det för kanske 5000 i timmen, brutto, och då med restriktioner, vad som helst går jag inte med på. 
  Netto menar jag såklart.
 • Anonym (Lingam)
  Anonym (V) skrev 2023-11-20 14:25:29 följande:
  Finns inte en suck att man får 5000 för en happy ending. 500 kanske?
  Ok, ja jag tå lite mer allmänt sex, men visst skulle jag kunna göra en happy ending för den summan. Aldrig för 500. Då får det vara.
 • Anonym (Lingam)
  Anonym (Partisanen) skrev 2023-11-20 14:28:45 följande:
  Bara handjobb, inget annat. 5000 kr/h är väldigt mycket pengar.
  Jag skulle nog hellre ha ett vanligt samlag än göra ett handjob faktiskt 
Svar på tråden Varför ska "happy ending" vara förbjudet?