Inlägg från: Anonym (V) |Visa alla inlägg
 • Anonym (V)

  Varför ska "happy ending" vara förbjudet?

  Anonym (Kvinnor vill moralisera) skrev 2023-11-20 13:45:01 följande:
  Då handlade det att du tycker det är fel för du har en åsikt hur det som du kallar för sex ska vara. 
  Du kan ju åka till Tyskland och bli prostituerad om det verkar så bra? Då får du ha sex 10 ggr per dag om du vill.
 • Anonym (V)
  Anonym (Kvinnor vill moralisera) skrev 2023-11-20 13:55:05 följande:
  Jag snackar om "happy ending"
  Ja? Du kan få ge hur många happy ending du vill då. Finns kanske också nån som vill ge till dig. 
 • Anonym (V)
  Anonym (Lingam) skrev 2023-11-20 14:18:46 följande:
  Jag skulle kunna göra det för kanske 5000 i timmen, brutto, och då med restriktioner, vad som helst går jag inte med på. 
  Finns inte en suck att man får 5000 för en happy ending. 500 kanske?
 • Anonym (V)
  Anonym (Lingam) skrev 2023-11-20 14:12:30 följande:
  Har du själv ett jobb som du tycker så mycket om att du inte behöver ta betalt? Vad är det som kan vara så ruskigt roligt att du jobbar gratis?
  70% av prostituerade i internationell studie uppges ha PTSD. I vilka "vanliga" yrken ser du de siffrorna, utom i krig?
 • Anonym (V)

  1000-1500 för samlag med oralsex är ungefär vad jag sett. 500 för avrunkning. 

 • Anonym (V)
  Anonym (Kvinnor vill moralisera) skrev 2023-11-20 21:09:55 följande:
  Jag tog bara ett exempel. 
  Hypotetiskt kanske någon kvinna gör det pågrund av något sexuellt syfte och eftersom det är fel enligt er så måste man förbjuda alla läkare som undersöker kvinnors vaginor för annars är det sexköp. 

  Jag jämför bara hur ologiskt det är att förbjuda något bara för man anser något är fel och inte tänker på att andra personer kan ha olika åsikter. 
  Vet du, jag tycker att du ska testa att gå och få en läkarundersökning av ditt anus och din penis. Då kommer du att märka att det kan vara en aning smärtsamt, kortvarigt och inte det minsta skönt. Att bli undersökt i anus och penis av en läkare är inte alls skönt, snarare tvärtom och män brukar snarast tycka det är oerhört pinsamt och jobbigt.

  Jag brukar ligga och spänna mig och ha ont när de ska knipsa av en bit av mina celler under gynundersökningen. Det gör ont när de för in en hårt plastinstrument i ditt underliv och jag önskar att jag skulle slippa, men jag måste gå för min hälsas skull. 

  Du saknar erfarenhet. 
 • Anonym (V)
  Anonym (Kvinnor vill moralisera) skrev 2023-11-21 13:36:52 följande:
  Jag skulle inte tycka det är ett så dåligt yrke som du kanske gör.
  Som sagt, du kan åka till Tyskland och ge hur många happy endings du vill.

  Du kan till och med göra det här i Sverige för det är inte olagligt att sälja, bara att köpa. Men om det känns obehagligt finns flera andra länder. 
 • Anonym (V)
  Xlr8 skrev 2023-11-22 09:31:04 följande:
  Därför att kvinnor har sån dubbel moral, tror dom sitter med alla ess i rockärmen och blir förolämpad åt andra till den graden att dom blir en del i problemet dom vill bli av med. 

  När kvinnor berättar om slidmassage så blir dom hyllad av samma personer som är emot legalisering av sexköp. 

  Dom föredrar att sexköp hålls i det dolda, för ärligt talat lagligt eller ej kommer det ske. I det dolda så kommer tjejer tvingas jobba nästan gratis mot sin vilja. Genom att göra det lagligt och styra upp det finns det möjligheter att dom som jobbar med prostitution en säker arbetsmiljö, pension mm.

  Om det blir lagligt så kommer majoritet av dom i dag illegal köparna välja tjejer eller killar som säljer lagligt. Där av minskar eller nästan försvinner marknaden för tjejer som tvingas till att sälja. Vilket borde vara ett önskvärt mål för framförallt kvinnor. 

  När köpte du sist en dunk HB av någon skum person du ej känner från en baklucka?
  Du köper troligen hellre en bättre produkt till ett något högre pris på systemet, för att slippa krångel och ovisshet. 

  Kommer få massor med kommentarer och tummen ner av kvinnor, som inte läst eller förstått inlägget. Varje sån tummen ner och negativ kommentar utan substans är en person som hellre ser kvinnor upprepade gånger bli våldtagen för korvören. 
  Nu är du allt bra naiv. Vad tror du händer med priserna när trafficking ökar ännu mer (vilket det gör vid legalisering) och väldigt många från fattiga länder ska slåss om att få betalt? Återigen: prisdumpning. Återigen: se på Tyskland. De hade tills ganska nyligen flat rate-bordeller där män för en struntsumma på några hundra fick ha hur mycket sex de ville inne på bordellerna, tänk buffé. Tjejer från fattiga länder. 

  Sexköpare bryr sig inte om vem de köper av, då skulle de ju inte köpa sex alls? Det är ju omöjligt för dem att veta vilka som gör det frivilligt och inte. De göder också kriminell verksamhet och bryr sig inte om det heller. 
 • Anonym (V)
  Xlr8 skrev 2023-11-22 11:30:37 följande:
  Och din kognitiv förmåga är tämligen bristande.
  Har du nå belägg för att trafficking kommer öka?

  Med en legalisering krävs en reglering av marknaden, vilket bör vara underförstått för normal begåvade. 
  Priserna på en reglerad marknaden är just reglerade. Bra då kan vi använda Tyskland som ett dåligt exempel och inte göra samma miss. 

  Sexköpare bryr sig inte vilken person dom köper av, det stämmer nog rätt bra, det dom där emot bryr sig i är att bli dragen inför rätta. 

  Igen vad väljer du köpa en dunk HB av någon på en parkering, få en sämre vara och riskera att få problem med rättsväsendet eller betala 25% för en bättre produkt och göra det lagligt.

  Det är omöjligt och veta om NÅGON går till VILKET yrke som helst, så det saknar relevans.
  Det går där emot att markant minska möjligheter till att dom blir tvingade till det. 
  Kräva svenskt bankkonto, få se pass och ta kopia på det om utländsk medborgare och informera hur och vad dom kan göra OM dom blir pressade att jobba mot sin vilja. 

  Statlig bordell blir rätt svårt att göda dom kriminella på det sättet.

  Med legalisering krävs en reglering och justering av ev en del lagar för att göre det optimalt. 
  Att bara legalisera och släppa helt fritt är till och med jag väldigt emot. 
  Inget land har lyckats få bort trafficking. Det finns tom tysk polis som menar att fler kriminella tjänar pengar på prostitutionen där idag än innan lagändringen 2002. Legalisering gör det mer attraktivt för kriminella att etablera sig, eftersom det då inte är olagligt att köpa och sälja sex. Mindre risk att åka fast. 

  Prostitution går inte att jämföra med andra yrken då graden av PTSD i internationella studier uppges vara 70%. Den graden av PTSD får du inte av att inte ha lust att jobba på ICA men ändå vara tvungen att få in pengar till mat. 

  Du skulle aldrig kunna få tillräckligt många frivilliga för att mätta marknaden. Därför importeras tyvärr tvångsarbetare, och även inhemska kvinnor uppger att de gör det av ekonomiskt tvång eller psykisk ohälsa. De frivilliga är helt enkelt för få för att någonsin räcka till, inte ens i de länder där de är legaliserat. 
 • Anonym (V)

  realstars.eu/om-trafficking/fakta-om-trafficking/

  Här har du t ex info om att Tyskland och Nederländerna är vanliga destinationsländer för traffickingoffer. Dessa länder brukar annars framhållas som förebilder gällande legalisering och avkriminalisering, men uppenbarligen biter det inte alls på trafficking. Och uppenbarligen bryr sig sexköparna inte om ifall de köper av traffickingoffer.

 • Anonym (V)
  Anonym (Lingam) skrev 2023-11-24 10:54:50 följande:
  Det spelar som sagt ingen roll, poängen var att normala människor förstår det ändå och behöver inte ställe frågan. Har man normal empati så begriper man det ändå.
  Förstår inte riktigt vad ni tjafsar om. Oavsett om det anses äckligt eller inte är det en del av läkarens yrkesutövning och något denne själv valt för att utöva sitt yrke. Om man absolut inte vill göra just det i sitt yrke kan man möjligen välja en annan inriktning som läkare eller ett annat yrke. Det kvittar väl om läkaren anser det äckligt eller inte, denne kan sägas ha tillräckliga valmöjligheter för att kunna välja bort det om det är något otänkbart att utföra. I annat fall har läkaren accepterat sin arbetsuppgift, äcklig eller inte.
Svar på tråden Varför ska "happy ending" vara förbjudet?