• Anonym (Lova)
  Sun 19 Nov 2023 22:20
  4052 visningar
  94 svar
  -1
  94
  4052

  Försöker alla män vara otrogna på konferens??

  Jag har nu jobbat 2 år på en stor koncern med mestadels manliga anställda.. tidigare har jag jobbat på byråer med mycket kvinnor. Övergången till bolag var chockerande när det kom till konferens.

  jag har nu varit på 4 konferenser och på alla har flera män raggat på mig, både i samma profession men även chefer och en vd.

  Ingen har varit obehagliga utan gentlemannamässiga MEB de har visat tydligt intresse av att kvällen ska sluta på rummet. Alla har haft fru, barn och levt fina Svensson liv. Foton på familjen på skrivbordet. Som om att de försöker -passa på- när de är i väg för att sedan åka hem till familjen..

  jag har självklart inte agerat på detta. Är själv gift med barn och skulle aldrig göra något så elakt. Jag tycker också det är mycket oprofessionellt.. Jag är medveten om att jag ser bra ut, men jag har aldrig varit flirtig eller uppmuntrat till något så det är sårande.

  Är detta vanligt?? Eller är det bara detta bolag som sticker ut? 

  Jag bli beklämd. Jag hoppas verkligen inte min man beter sig såhär när han är iväg :( det känns som det är jättevanligt.

  Om det ska fortsätta såhär (det flirtas även på jobbet) så kommer jag fan byta tillbaka till ett jobb med mestadels kvinnor..

 • Svar på tråden Försöker alla män vara otrogna på konferens??
 • Anonym (Lova) Trådstartaren
  Sun 19 Nov 2023 23:40
  #4
  -1 +2
  Anonym (Given) skrev 2023-11-19 22:32:15 följande:

  Det är väl hela vitsen med konferenser?
  Hehe...

  Sist jag var iväg var det en kvinna som kom med inviter till mig. Jag tackade nej men kan ångra det idag. Hade varit ett roligt äventyr. 


  Öh nej? Vitsen med konferens är internutbildning och teambilding. Inte att förstöra familjer och krossa de man säger sig älska. 
 • Anonym (Lova) Trådstartaren
  Sun 19 Nov 2023 23:42
  #5
  Anonym (Kl) skrev 2023-11-19 22:56:37 följande:

  Gäller ju även företagsfester utifrån mina erfarenheter. Vet flera män från mitt företag som varit eller försökt vara otrogna. Vissa som bara blivit lite kladdiga också...


  Jo jag upplevde även det på julfesten.. ska bli intressant kommande sittning.

  Stackars fruar..
 • Anonym (Lova) Trådstartaren
  Mon 20 Nov 2023 18:37
  #46
  Anonym (Nyfiken) skrev 2023-11-20 13:41:10 följande:
  Du skriver  detta citat nedan, och det fick mig att bli väldigt nyfiken - för jag själv har aldrig märkt något sådant, men är ung och (har jag hört) relativt snygg. Jag tror att jag brukar avfärda saker som "just in my head", eller är blind? Eller är det ingen som flirtat med mig??

  Så på vilket sätt har dessa män visat att de vill avsluta kvällen på rummet? Jag är genuint nyfiken?

  "Ingen har varit obehagliga utan gentlemannamässiga MEB de har visat tydligt intresse av att kvällen ska sluta på rummet"
  De har sagt det rakt ut. Och de har inte varit överförfriskade eller tafsat. Utan gett mycket komplimanger och fina ord, strukit min Axel eller arm diskret och förklarat att de är väldigt attraherade och vill att vi ses på rummet.

  Så inte grisigt men ogenerat. Vilket faktiskt känns värre.. för då vet de mycket väl att de går över gränsen.
 • Anonym (Lova) Trådstartaren
  Tue 21 Nov 2023 14:07
  #83
  Core skrev 2023-11-21 09:57:55 följande:

  Öh.. är ofta i dessa sammanhang och känner inte igen det du skriver. Antingen är du utmanande i ditt sätt att vara eller utseende, som i sin tur drar åt dig den här typen av män, eller så tolkar du in saker som inte finns?

  Visst händer det, men minst lika ofta åt andra hållet. Däremot är det ingenting jag skulle säga är vanligt 


  Tolkar inte fel när männen säger rakt ut att de är attraherade och vill ha mig. Första gången det hände blev jag chockad och gick och lade mig.

  Nej, jag är tvärtom inte utmanade utan klär mig business och elegant. Är lite introvert och har hög integritet. Skulle aldrig få för mig att bära urringat tex eller dricka mig för full.. ordentlig är väl det ord som passar mig..
Svar på tråden Försöker alla män vara otrogna på konferens??