• Anonym (ynkry­gg)
  Mon 20 Nov 2023 20:29
  1679 visningar
  48 svar
  48
  1679

  Ännu en dejtingfråga, fast utan ynk ynk! Hur ser lösningen ut?

  Anonym (Gina) skrev 2023-11-20 18:42:40 följande:
   Det lustiga är i kråksången att mindre attraktiva kvinnor än jag, har mer tur. 
  Ja, det var ju lustigt. Eller...? Hur vet du att de är mindre attraktiva än dig? Tycker alla män det?
  Det har inget med tur att göra, om man träffar rätt.
 • Anonym (ynkry­gg)
  Tue 21 Nov 2023 09:16
  #19
  Slagen dam skrev 2023-11-21 09:07:24 följande:
  En liten mental och socialt obegåvad lista att ha i huvudet:

  "Gäng" med kvinnor över 50 som hörs och syns mycket. Akta, det är emotionella tonåringar. Ynk Ynk. 

  "Gäng" med kvinnor över 50 som är lite mer lågmält väsande och knappt kan röra ansiktet på grund av vad som är insprutat under det perukliknande "håret". Akta det är emotionella tonåringar. Ynk Ynk.

  "Gäng" med kvinnor över 50 där "samtalen" består av växelvisa monologer om jobb, dejter och hur dåligt det går för någon annan väninna. Akta, det är emotionella tonåringar. 

  Ynk. Ynk. Oink och FL-grisande mot "män" som är skrivna av en trettiopluskvinna som leker incel och skrattar hela vägen till stallet. 
  Ynk. Oink. Och gnägg i stallet kanske? Fått med snart hela bondgården tror jag. Höns?
 • Anonym (ynkry­gg)
  Wed 22 Nov 2023 08:33
  #32
  -1
  Slagen dam skrev 2023-11-22 08:29:04 följande:
  Så är det ju! Det kan ställa till det, och man är hänvisad till appar eller att ha samma intresse för att överhuvudtaget kunna träffa varandra efter 50, om man nu inte har ett jobb där man träffar mycket människor. Studierna är oftast avklarade vid den åldern och jag gissar att en milf som går på studentgasquer i syfte att träffa någon skulle kunna upplevas lite... märklig. 
  Flera här brukar tipsa om kurser. Jag har läst flera här berätta att de gått kurser och de träffade ingen lämplig att bli tillsammans med. 
  Många träffas på jobbet. Men många säger att man inte träffar nån på jobbet.
  Många träffas på nätet. Samma där, många säger att det inte är ett bra ställe att träffa nån på. Min syster sa att man inte träffar nån där. Så hon gav kvinnlig input. Kvinnlig input är viktigt. Hon träffade sin mycket yngre man på nätet.
 • Anonym (ynkry­gg)
  Wed 22 Nov 2023 08:42
  #35
  -2
  Anonym (Gina) skrev 2023-11-20 18:42:40 följande:
  Ännu en dejtingfråga, fast utan ynk ynk! Hur ser lösningen ut?

  Varför så svårt att hitta en match! Jag har varit på några dejter, ganska många faktiskt. Enligt dem jag har träffat och fortfarande känner, hamnar jag ideligen i kompisfacket. Fraser som; "du är fantastisk, kärleksfull, bra sex, vacker, smart och rolig, men jag saknar känslor", eller, "jag vill inte ha en relation" har jag hört lite för många gånger för att jag bara ska kunna bortse i från det. Det lustiga är i kråksången att mindre attraktiva kvinnor än jag, har mer tur. Jag läste en artikel om att kvinnor har det senaste decenniet fått så att säga byta ner sig, vilket jag inte förstår alls. Hur svårt kan det vara? Flera av mina närmaste vänner som är lite som jag, har inte heller hittat sin match. Så detta pratar vi om. Vore nice med seriösa tankar kring detta. Kan det ha att göra med att jag är stark, envis, och välutbildad? Ibland förstår jag inte hur män tänker? Ett liv med mig skulle kunna vara amazing. Vad är det generellt som saknas. Önskar jag visste så jag hade kunnat berättat för mina vänner som inte heller de förstår. Och VAD kan man göra åt det? När kan kommer upp i ålder (52) anpassar man sig tydligen inte lika lätt. I alla fall inte männen, det är säkert. Hur tänker ni? 


  Det är vanligt att vi män uppmanas att sänka kraven, sluta vara så kräsna. Antingen det, eller leva ensamma resten av livet.
  Varför ska man ta nån man inte vill ha?
  Jag är 51 och har också svårt att hitta en match. Jag och andra män brukar få rådet att jobba med oss själva, så att vi blir mer attraktiva för kvinnor. Vi kanske redan är attraktiva, för rätt kvinnor? Bara att vi inte träffat dom än?
  Intressant att du och dina vänner inte heller hittat sin match. Många säger att det är lätt att träffa nån. De flesta normala hittar nån.
 • Anonym (ynkry­gg)
  Wed 22 Nov 2023 09:18
  #36
  -1
  Anonym (Gina) skrev 2023-11-20 18:42:40 följande:
  Ännu en dejtingfråga, fast utan ynk ynk! Hur ser lösningen ut?

  Varför så svårt att hitta en match! Jag har varit på några dejter, ganska många faktiskt. Enligt dem jag har träffat och fortfarande känner, hamnar jag ideligen i kompisfacket. 


  Också ofta hamnat i kompisfacket. För mig som man är det för att jag inte lyckas skapa spänning, jag är för tam. Enligt andra alltså. Senaste jag träffade var 25 år yngre. Sånt händer inte enligt andra, att en mycket yngre tjej blir intresserad av en gubbe. Jag gjorde inget speciellt, jag var mig själv. Och hon tände tydligen på mig. Det är ju inte vardag att en 22-åring vill ses förstås, och jag tror inte att det kommer hända igen. Men det har varit andra kvinnor också, i min ålder och äldre, som gillade mig. Och jag bara var mig själv. Kanske att man är tillräcklig när man är sig själv? Även om andra vill tala om för dig att du inte är det.
Svar på tråden Ännu en dejtingfråga, fast utan ynk ynk! Hur ser lösningen ut?