• Anonym (Man)
  Tue 21 Nov 2023 07:18
  1712 visningar
  48 svar
  48
  1712

  Ännu en dejtingfråga, fast utan ynk ynk! Hur ser lösningen ut?

  Anonym (Gina) skrev 2023-11-20 18:42:40 följande:
  Ännu en dejtingfråga, fast utan ynk ynk! Hur ser lösningen ut?

  Varför så svårt att hitta en match! Jag har varit på några dejter, ganska många faktiskt. Enligt dem jag har träffat och fortfarande känner, hamnar jag ideligen i kompisfacket. Fraser som; "du är fantastisk, kärleksfull, bra sex, vacker, smart och rolig, men jag saknar känslor", eller, "jag vill inte ha en relation" har jag hört lite för många gånger för att jag bara ska kunna bortse i från det. Det lustiga är i kråksången att mindre attraktiva kvinnor än jag, har mer tur. Jag läste en artikel om att kvinnor har det senaste decenniet fått så att säga byta ner sig, vilket jag inte förstår alls. Hur svårt kan det vara? Flera av mina närmaste vänner som är lite som jag, har inte heller hittat sin match. Så detta pratar vi om. Vore nice med seriösa tankar kring detta. Kan det ha att göra med att jag är stark, envis, och välutbildad? Ibland förstår jag inte hur män tänker? Ett liv med mig skulle kunna vara amazing. Vad är det generellt som saknas. Önskar jag visste så jag hade kunnat berättat för mina vänner som inte heller de förstår. Och VAD kan man göra åt det? När kan kommer upp i ålder (52) anpassar man sig tydligen inte lika lätt. I alla fall inte männen, det är säkert. Hur tänker ni? 


  Leta mer selektivt och sortera bort fortare, välj rätt ställe att leta på.  

  Jag och många andra killar vill leva med någon med driv, egen vilja, åsikter, nyfikna.
 • Anonym (Man)
  Wed 22 Nov 2023 07:30
  #25
  Anonym (Gina) skrev 2023-11-22 07:28:15 följande:
  I en. 
  Uppfyllde han dina önskemål om bo utomlands mm?
 • Anonym (Man)
  Wed 22 Nov 2023 07:47
  #27

  Om din lista med krav/önskemål är lång blir utbudet litet. Du måste då snabbt kolla av många och sortrera bort snabbt

  Om du samtidigt har en tydlig egen agenda hur du vill att relationen ska vara och framtiden se ut minskar möjligheten till match ännu mera.  Alla kanske inte drömmer om att bo utomlands långa perioder utan vill bo i huset vid havet, umgås med barnbarn och vänner samt göra långresor och upptäcka världen 

  Jag har två förslag.  Du kan fortsätta leta efter den perfekta matchen.  Det kan ta tid och inte säker du hittar

  Eller. Testa runt lite.  Du kanske hittar någon som inte uppfyller alla krav men ni trivs ihop, har roligt, kan samtala och hitta lösningar när det krockar, ni kan ge och ta mm. 

  För rent krasst.  När man blir äldre händer saker man inte har koll på som gör att planer och drömmar förändras.  Man blir sjuk, en pandemi bryter ut, barn behöver massor av hjälp då är det viktigt att man kan hantera det tillsammans och hjälpa varandra. 

 • Anonym (Man)
  Wed 22 Nov 2023 08:10
  #30
  +1

  När man blir äldre har man oftat hittat sina rutiner och det liv man gillar, önskat att förändra kanske inte är jättestor. 

  Viktigare då att hitta någon där man kan acceptera varandras olikheter, ge utrymme och ändå ha mycket tillsammans.  Om han älskar golf, spelar en gång per vecka och åker gärna på en golfresa i mars så är det kanske ok om du samtidigt kan ägna dig åt ditt intresse för körsång.  Ni behöver inte dela intressen men behöver ge varandra utrymme.

  Sen, man ska fiska där det finns rätt sorts fisk.

 • Anonym (Man)
  Wed 22 Nov 2023 08:34
  #33
  Slagen dam skrev 2023-11-22 08:29:04 följande:
  Så är det ju! Det kan ställa till det, och man är hänvisad till appar eller att ha samma intresse för att överhuvudtaget kunna träffa varandra efter 50, om man nu inte har ett jobb där man träffar mycket människor. Studierna är oftast avklarade vid den åldern och jag gissar att en milf som går på studentgasquer i syfte att träffa någon skulle kunna upplevas lite... märklig. 
  Det finns resor, intresseföreningar, hobby, socialt liv utöver appar.  Även inom internet finns det olika fiskevatten, allt från bc till vi som vill diskutera medeltida konst.  
 • Anonym (Man)
  Wed 22 Nov 2023 16:01
  #47
  +1
  Anonym (Granbarr) skrev 2023-11-22 15:52:02 följande:
  Aldrig tänkt tanken att den vanligaste orsaken till att inte hitta nån som "duger" faktiskt handlar om att det inte finns tydliga krav alls?  Man ser potential i ganska många och kompromissar med sig själv in absurdum.istället för att faktiskt tänka att "nej det här är fel, hen är inte det jag behöver i mitt liv".. 
  När jag ett tag efter ett krashat längre förhållande började leta efter någon ny hade jag gjort en mental kravlista.  Jag träffade rätt många och när det visade sig att de inte dög tog det stopp, ibland gich det fort, ibland tog det lite tid. När jag väl träffade rätt gick jag all-in och nu har vi varit gifta i många år.  
Svar på tråden Ännu en dejtingfråga, fast utan ynk ynk! Hur ser lösningen ut?