• Anonym (Frust­rerad)
  Mon 20 Nov 2023 20:19
  1717 visningar
  9 svar
  -1
  9
  1717

  Hur får jag han att förstå?

  För att försöka göra en lång historia kort med det relevanta kvar i. 

  Jag & min man ha över 10 år tillsammans. Vi har tre barn ihop var av den minsta kom förra månaden. 
  För mig har det alltid varit viktigt att hitta tillbaka till varandra både närheten men också det sexuella. 

  Jag vill få det till att vi har ett väldigt bra sexliv, är lyhörda & testa gärna det den andra vill. Det har blivit mycket mer intensivt sen den sista graviditeten. 
  Jag har haft en del kramper vilket har gjort att sexet blivit lidande (men inte fantas). 

  Nu till mitt "problem" 
  Någon vecka efter förlossningen fick jag som jag säger "tillbaka" min kropp. Jag har inte längre ont, går att böja & lusten kom som ett brev på posten. Jag vill ta igen all förlorad tid & bara ge järnet. Testa allt vi pratar om & fantiserat om. Görandet där som vi skrivit om i smsen till varandra men det är liksom som att han är nöjd. 
  Han säger att han är trött & jag ta det som en pik till att han inte vill. Jag svarade honom att jag inte ska väcka honom mitt i natten för att ha sex igen därpå han svarar att jag hade blivit sur om han inte "get med sig". Min respons på det var " är det bättre om jag använder en leksak istället" 

  Jag försöker gång på gång förklara hur jag känner, vad jag vill & hur jag mår men det går liksom inte fram. Jag tycker att det är jobbigt att ta face to face med alla hormoner i kroppen då jag känner att jag är lätt till gråt. Så vi skriver sms, jag har också sagt till honom varför jag vill ta det så här, vilket han respekterar.

  Utöver sex biten har vi det super bra men det stör mig så fruktansvärt. Jag vill bara ha dom där fantastiska nätterna & inte vanligt "tråkigt" sex. Jag vill skrika rakt ut JAG GÅR INTE I SÖNDER! GE MIG ETT REJÄLT KNULL SOM JAG ALDRIG KOMMER ATT GLÖMMA typ. 

  Jag bad honom i vecka skriva något snuskigt, brukar bli en bra ingång till kvällen men denna gången svarade han inte ens på det, trotts att jag ändå pikade honom flera gånger om det. Så i natt/morse så skickade jag ett till honom vilket jag inte ens fått respons på. 

  Blev otroligt långt inlägg ändå. Men hur är jag honom till att förstå? Det blir ju inte lättare & jag är sjukt frustrerad. 

 • Svar på tråden Hur får jag han att förstå?
 • Anonym (Hepp)
  Mon 20 Nov 2023 20:47
  #1
  -2

  Äter han inte hemma så äter han någon annanstans. Ledsen men han får sexuellt utlopp på annat håll. Antingen med annan kvinna eller via porr/chatt. Hans energi riktas åt annat håll helt enkelt och därför tänder han inte på dig just nu. 

 • Mon 20 Nov 2023 20:56
  #2
  +1

  Tjatsex är trist oavsett om det är kvinnan eller mannen som tjatar. Han säger han är trött - du kan ju ta mer hushållsarbete och arbete med barnen, så kanske han piggnar till.

 • Anonym
  Mon 20 Nov 2023 20:58
  #3
  +2

  Även om det inte gör ont så ska du inte ha samlag förrän tidigast efter sex veckor och blödningarna slutat. 
  Din man vet väl det efter tredje barnet. 

 • Anonym (Suck)
  Mon 20 Nov 2023 20:59
  #4

  Men sluta tjata på honom ts! Han är inte skyldig att sätta på dig bara för att du är kåtare än allt annat just nu. Och sluta pika honom, sluta sura, sluta väcka honom mitt i nätterna eller vad du nu håller på med. Du låter sjukt jobbig! Ja, det är jobbigt och frusterande att vara så kåt. Använd en leksak, som normala människor!

 • Anonym (Suck)
  Mon 20 Nov 2023 21:07
  #5
  Anonym (Hepp) skrev 2023-11-20 20:47:24 följande:

  Äter han inte hemma så äter han någon annanstans. Ledsen men han får sexuellt utlopp på annat håll. Antingen med annan kvinna eller via porr/chatt. Hans energi riktas åt annat håll helt enkelt och därför tänder han inte på dig just nu. 


  Bull shit. Bara för att man inte ligger med sin egen partner betyder inte att man ligger med andra.
 • Anonym (A)
  Mon 20 Nov 2023 21:14
  #6
  Anonym (Suck) skrev 2023-11-20 21:07:14 följande:
  Bull shit. Bara för att man inte ligger med sin egen partner betyder inte att man ligger med andra.
  Håller med
 • Anonym (Hm)
  Mon 20 Nov 2023 21:22
  #7

  Det finns inget mer oattraktivt än någon som tjatar om sex på det här viset. Han FÖRSTÅR! Att du inte får gehör är för att han inte vill. 

 • Anonym (WTF?)
  Tue 21 Nov 2023 16:49
  #8

  Jag tycker du är galen som prompt ska ha sex innan du är läkt, det ska gå 6 veckor och en efterkontroll om man ska vara säker. Eller vill du hemskt gärna ha en infektion?

  Jag tänder inte på människor som gamblar med sin hälsa så jag fattar att han säger nej.

 • Tue 21 Nov 2023 16:59
  #9

  Ni har tre barn, var av ett bara en månad gammalt där hemma. (om jag tolkade dig rätt)
  Så lite perspektiv på det hela, tänker jag. Ni är både i ett läge där det inte är konstigt om lusten och orken inte är på topp.

Svar på tråden Hur får jag han att förstå?