Inlägg från: Anonym (Enkelt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Enkelt)

    Vad menade han med detta uttalande? Känner mig så ledsen nu

    Du är hans re-bound. Lika bra du inser.

  • Anonym (Enkelt)
    Anonym (Y..) skrev 2023-11-20 22:16:06 följande:
    Jag håller helt med om att det självklart finns starkare känslor om man har haft ett riktigt förhållande jämfört med att bara ha dejtat i en månads tid. Det är ju rätt självklart.

    Däremot har jag full förståelse för att man inte vill att ens dejt ska gå runt och säga sådant. Klart att det inte känns kul att bli jämförd med exet till den man är kär i. Förstår att det inte känns bra för ts. Dessutom kan det tolkas som att han heller aldrig kommer få sådana känslor för ts. 
    Fast "gå runt" och säga detta till var och varannan lär han ju inte ha gjort. Han har säkert sagt detta till någon kompis, EN kompis, som sedan har råkat säga det till någon annan och till slut har det iaf kommit fram till ts. Man måste få prata med sina vänner om hur man känner.
  • Anonym (Enkelt)
    Anonym (A) skrev 2023-11-20 22:27:28 följande:
    Jag hade varit på toaletten och när jag kom tillbaka berättade min bästa kompis för mig, hon hade hört 
    Av vem?
  • Anonym (Enkelt)
    Anonym (Y..) skrev 2023-11-20 22:32:45 följande:

    Oavsett så förstår jag att det inte känns kul att veta att han tycker så. Vem vill bli jämförd med exet till den man dejtar och är kär i? På samma sätt skulle det inte kännas jättekul att veta att min sambo tycker att hans ex var så jäkla mycket bättre i sängen än mig. Skulle låta som att han saknar henne och det är inte roligt att bli jämförd. 


    Ja, man pratar med sina vänner, men jag förstår att det inte känns roligt för ts. 


    Klart det inte är kul, men ts är en re-bound och borde inte ha gett sig in i något med en kille som verkar vara nyligen singel. Sedan också otroligt självklart att det är milsvid skillnad i känslorna han hade för exet och vad han har med ts nu. Kan betyda att han saknar exet, att han jämför dem, att relationen till ts inte är bra även om han inte tänker på exet, många möjligheter.
  • Anonym (Enkelt)
    Anonym (E) skrev 2023-11-20 23:00:11 följande:

    Det är ju inte konstigt om man känner mer för ett ex som man har varit tillsammans med betydligt längre än någon man precis har börjat dejta men det SÄGER man inte.


    Vilken idiot som helst fattar att det är sårande. Det var inte heller vad du frågade. Han hade inte behövt nämna det öht. 


    Han verkar omogen och självupptagen. Du ska nog vara mer uppmärksam vad han gör och säger och inte bara fixera dig vid dina känslor för honom. 


    Vadå, får man inte säga det till en kompis....? Konstiga regler du har.
  • Anonym (Enkelt)
    Anonym (Erfaren kvinna) skrev 2023-11-21 11:21:43 följande:
    Mitt "rebound" går in på 26e året ihop i februari.

    Är det rätt så är det rätt och andra kan vara klädsamt tysta i ämnet tycker jag.
    Och hur stor är den chansen tror du? "Ja men JAG har minsann varit ihop med den här i 26 år", ja men vad hjälper det ts? Du måste väl fatta att det allra oftast slutar med att det spricker? Det är som att säga att ts kan bli miljonär bara hon köper en Trisslott. Ja, KAN hända rent statistiskt. Troligt? Nej.
Svar på tråden Vad menade han med detta uttalande? Känner mig så ledsen nu