• Anonym (Auror­a)
  Tue 21 Nov 2023 05:30
  1262 visningar
  18 svar
  18
  1262

  Min relation är extremt tråkig

  Jobbigt! Det låter som att sexet är det minsta problemet här - ni är helt enkelt inte lyckliga ihop. Bra förslag med parterapi eftersom ni har barn, men snarare för att kunna ha en fortsatt relation som föräldrar. 

  Som med alla relationsproblem så har hon säkert en annan version av det hela. Vad tror du det är som fått henne att stanna av på det sätt du beskriver? Har hon sagt vad som fått henne att tappa intresset? Av er konversation om otrohet så låter det nästan som att du "hotar" med det för att få ligga. Och varför bara 5 minuter sex varje gång? Det är ju inte ens tid för att värma upp, så att säga. Och hur kommer det sig att du betalar för allt - har ni kommit överens om det arrangemanget?

  Du mår onekligen dåligt i den här relationen. Rent spontant skulle jag uppmuntra er att separera en tid, utan drama. Kommunicera så lugnt och moget som möjligt. Umgås med dina vänner, gå i terapi, försök att få nya perspektiv, gör roliga saker med barnen. Ge dig inte in i ny relationer än....lägg det på is tills efter skilsmässan. Det kommer gå bra, men krävs arbete och tålamod. Kram

 • Anonym (Auror­a)
  Tue 21 Nov 2023 10:11
  #7

  Jag förstår! Samtidigt kan ni ju inte fortsätta så här. Tycker nog att du kan ställa ett ultimatum, vänligt men bestämt, att gå till familjerådgivning eller separera. Boka en tid. Vill hon inte följa med så gå själv. Det kan helt enkelt inte fortsätta. Gör dig själv och alla en tjänst dock genom att inte söka dig till andra kvinnor eller göra något dumt innan ni gått skilda vägar. Var en gentleman istället, och var där för barnen. På så sätt ger du henne möjligheten att förbättra er relation, utan skrik och gråt, och du kommer kunna behålla din ära och integritet intakt. Lycka till.

Svar på tråden Min relation är extremt tråkig