• Anonym (Ellin­or)
  Tue 21 Nov 2023 17:28
  2280 visningar
  53 svar
  +1
  53
  2280

  Lantställe och ont om plats, orättvist

  Om det bara finns ett sovrum, ett gästhus och allrummet att sova i är det ju bara att inse att ni har för lite plats för att alla ska kunna vara där samtidigt. Om ni dessutom börjar få barn allihop är det ju bara en tidsfråga tills det definitivt inte går längre. 


  Vill ni kunna vara där samtidigt allihopa måste ni ju bygga ut huset/gäststugan eller lösa det på annat sätt, som du har sagt att ni planerar. Prata med din man och kom överens om en lösning ni vill ha som han sen kan lyfta med syskonen. 

 • Anonym (Ellin­or)
  Tue 21 Nov 2023 19:48
  #38
  +1
  Jemp skrev 2023-11-21 18:28:51 följande:
  Du framstår nog som den mest konflikträdda? 
  Nej, bevisligen fattar de det inte automatiskt och att ni sover i sovrummet när plats finns säger exakt inget om att ni är missnöjda med nuvarande upplägg. 
  Grejen är väl att dom andra är rätt ego, och dom får ju som dom vill, så varför ska dom förstöra för sig själva? Äldsta har ju alltid tagit sovrummet och nu när yngsta har tjej som pressat på om gästhuset får ju dom det. Båda får ju alltså privata sovrum, så varför ska dom erbjuda sig att sova i allrummet när de slipper? Det är bekvämt att inte vara schysst mot TS och hennes man, så därför säger de inget.
Svar på tråden Lantställe och ont om plats, orättvist