• Love sun

    Kommer det bli något

    Har en kollega som jag är mycket intresserad av, tror han vet det. Han visar också intresse och jag ser honom ibland tittar på i smyg. Vi pratar ibland när vi ses, jobbar på olika avdelningar och ses inte så ofta. Vi är både blyga. Jag anstränger mig men hittar inte på vad jag ska säga, frågar bara om hur det är, och att han är också blyg gör inte saken lättare. Jag kan inte sluta tänka på honom, längtan är smärtsam men det finns aldrig nåt tillfälle där vi kan byta nummer . Dessutom vågar jag inte bjuda ut honom. Tror inte att han kommer att göra nåt åt saken. Jag vet att han gillar mig, ser det på hans blick nen vet om han förstår att jag gillar honom. Det känns så konstigt att vi både är vuxna separerade, har barn och ändå kan inte fixa det här. Jag skulle trott att han inte är seriös och det är bara flirt på jobbet men jag vet att han är jätteblyg . 
    vad skulle du har gjort?

  • Svar på tråden Kommer det bli något
  • Love sun

    Tack för era svar..Men om nu jag skulle våga ta första steget och om jag skulle ha tur att det inte finns andra personal när jag ser honom, funkar det om jag frågar ?har du lust att hitta på nåt efter jobbet någon gång?? Eller ska jag fråga honom om vad han heter på social media för att sedan chatta med honom(det här är mycket svårt för jag kan inte bara hälsa och fråga om socialmedia). Finns det andra alternativ?

  • Love sun

    Hör ni tack så hemskt mycket för uppmuntran och tråd! Nu har jag samlat mod för att bjuda ut honom och det gick jättebra. Resten löser sig nog.

  • Love sun

    Tack! Faktiskt kände inte igen mig och var jättenervös men nu är första och största steget avklarat.Solig

  • Love sun

    Det gick jättedåligt när vi träffades. Bara snack om barn och aldrig liksom lära känna varandra. Var också nervös och kunde inte styra samtalet. Hur som helst, messade honom senare (dumt gjort av mig) Han svarade kort. 


    Så jävla oschysst.

  • Love sun

    Vet du, jag var själv mycket nervös och pratade också mycket om barn mm. När jag gick hem tänkte rädda situationen och messa för att berätta att  träffen var trevlig och frågat om något som han pratade om tidigare. Han svarade efter ett tag om att det gick bra med den saken men inget tack. När jag messade ville jag bara säga att vi kan pröva igen men skrev tack istället.

  • Love sun

    Jag kanske borde ha väntat tills jag formulerar mina känslor och tankar på ett sätt som öppnar diskussion. Men ville inte kritisera och tänkte om jag tackar kanske kommer han tacka tillbaka och vi får ta ett nytt tag, men han verkar inte villig.

  • Love sun
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2023-12-10 18:50:13 följande:
    Jag vet att om jag träffat en kvinna där det ändå kändes som det fanns nåt där, även om allt inte gick perfekt, så skulle jag vilja ses igen. Vem tusan är perfekt?
    Ja, men det betyder att det inte fanns nåt där. Får gå vidare.
Svar på tråden Kommer det bli något