Inlägg från: Stefan Ericsson |Visa alla inlägg
  • Stefan Ericsson

    Sjukt beteende?

    Min sambos ex betalar underhåll för deras gemensamma barn som bor med oss på heltid, nu har han träffat en ny och har blivit en avståndstagande person mot sin dotter.
    Dottern vill träffa sin pappa nu i helgen och kommer åka dit 2 dagar.
    Något som alla föräldrar borde värdesätta och ta vara på.
    Nu hörde pappan av sig till min sambo och vill att vi ska skicka med mat för dessa 2 dagar alternativt betala för det hon äter hos honom. Detta trots att han har barnbidraget kvar för henne, och en total lön i hushållet på ca 70.000:-/mån.
    Men då han anser att han betalar underhåll så är detta rätt enligt honom. 
    Dottern blev ju givetvis jätteledsen och besviken men vill ändå träffa sin pappa.
    Hon är även laktosintolerant och under tiden hon bodde varannan vecka, så vägrade pappan och hans nya att köpa laktosfri mat så hon fick ha ont i magen efter varje måltid.
    Under mötet på familjerätten så kom kommentaren att det är en kostnadsfråga, vi påtalade att det skiljer 2 kr per liter mjölk och han säger då, ja då skiljer det ju i pris.
    Pappan och hans nya låter barnen äta korv och bröd till kvällsmat själv, medans han och hans nya fru lagar finmiddag varje kväll och äter utan barn!
    tilläggas bör även att dottern har en lätt autism samt add där pappan vägra att se problemet utan har samma krav och förväntningar på henne som på övriga familjemedlemmar.

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Sjukt beteende?
  • Stefan Ericsson

    Hon har laktostabletter, och vi gör allt laktosfritt hemma hos oss. Men när hon åker till sin pappa så händer det att hon glömmer att ta dom för han anser att hon ska klara av att komma ihåg det själv.

Svar på tråden Sjukt beteende?