• Anonym (f)

    Han vågar inte

    Hur har han haft det tungt?

    Har du också familj eller partner?

  • Anonym (f)
    Anonym (Deppig) skrev 2024-03-08 17:10:24 följande:
    Absolut inte hans första snedsteg, men den första han känt sig vilja ha ett liv med. 
    Jag vet!! att förmodligen alla säger så, men han lät så trovärdig och jag har flera ggr när han ville mer än mig från början tagit upp om eventuell otrohet i framtiden. Jag tror verkligen att han blev kär, men känslorna kanske dog ut. För mig blev de istället starkare. 
    Jag trodde verkligen på honom och innerst inne hoppas jag fortfarande att de var på riktigt. 
    Hände det någon gång efter ni haft sex? Hur snabbt hade ni sex?
  • Anonym (f)
    Anonym (Adam) skrev 2024-03-09 22:26:21 följande:
    Du agerar helt fel. Du förstår inte hur män funkar. Han kommer inte välja dig eftersom du inte är en utmaning. Du är ingen spänning längre. Varför ska han välja en gråtande kvinna som ber på sina knän?

    Nej, om han ska komma TILL DIG så ska du göra det motsatta. Ställ in mötet med honom med kort varsel. Meddela honom kort att det inte funkar att ses då det krockar med en viktig dejt. Håll dig kylig och distanserad. Han är MAN, dvs han vill jaga! och du måste vara det svåruppnårliga bytet. Enda chansen att få honom är om du backar och skärmar av, lägger din tid på annat och andra.

    Hur kan ni kvinnor inte fatta detta? Vi män tappat suget när kvinnan är för lätt och needy. 
    Så hur svår ska man vara? Jag har varit svår i ett år nu. Ja, vi har fortfarande kontakt, men det är först för 2 månader sedan han tog initiativ till kontakt privat och inte bara på arbetet.
  • Anonym (f)
    Anonym (Adam) skrev 2024-03-11 15:42:03 följande:
    Det handlar inte om att spela svår. En kvinna med självrespekt och som vet sitt eget värde och vad hon vill ha och KRÄVER av en relation, agerar inte som TS. Hon backar naturligt och visar honom att hon är värd mer än sånt här skit. Och det resulterar i att mannen med större sannolikhet kommer anstränga sig eller respektera henne. 
    Jag fattar, i mitt fall tror jag redan han respekterar mig faktiskt. Ganska högt.

    Sen ligger verkligen inte allt på TS. Det är han som tror han har rätten att göra vad han vill, man ska egentligen inte behöva KRÄVA saker. En normal man förstår själv vad som är okej och inte.
  • Anonym (f)
    Anonym (Adam) skrev 2024-03-14 23:30:22 följande:
    Det är en utopi. Verkligheten ser inte ut så. Jag har hört så många kvinnliga vänner och bekanta mynta utryck som:

    - Han borde förstå detta! Jag borde inte behöva förklara det.

    - Min chef borde se hur hårt jag arbetar och förstå att han måste avlasta mig!

    - Varför lägger han inte ner samma tid och omtanke på mig som jag gör på honom! Han borde förstå hur ledsen jag blir.

    Vi män är inte kvinnor. Vi lyssnar inte in subtila hintar. Ni måste sluta sura över att vi män inte läser tankar eller alltid agerar logiskt eller har känselspröten ute. Ni måste börja tala om för oss HUR NI VILL HA DET. Ni måste träna er i det.
    Så du menar det behövs tydligt uttryckas att det är fucked up med otrohet och att leka med ts känslor? Det är bara lite manligt otydligt sådär. 
  • Anonym (f)
    Anonym (Deppig) skrev 2024-04-22 20:00:51 följande:

    Ja, han har fortsatt att skriva. Det är bara små meningar, typ hej, vad gör du. Inte mer, och jag har svarat lika kort (jag vet, jag vet att jag inte borde egentligen men det är som ett jävla gift. Huvudet tar död på mig). 

    Nu har i alla fall frågan om att ses kommit upp, men den är ställd mer som ett påstående;  'typ vi hade ju kunnat ses om du skulle vilja och inte ska göra något annat'.
    Jag har inte svarat, har panik. 
    Det är exakt som någon skrev här uppe, mitt huvud säger bara tänk om det är nu det vänder. Han är som en drog, fan vad jag hatar mig själv. 


    Var svår. Du har större chans att få honom. Svara inte direkt, verka upptagen även om du inte är det. Lägg kärlek på dig själv. Säg inte att du älskar honom eller liknande. Res bort ett tag, även om det är en weekend.
  • Anonym (f)

    Jag tror han kan vara en narcissist. Jag vet inte vad jag tidigae sagt om det i tråden, men beteendet stämmer mer och mer med en sådan. Då har han liksom stulit av din energi hela tiden. En del av vad de gör är att göra sig av med ett supply när han inte riktigt längre får det han behövde.

    Det kan också bara vara att han hittat en annan som tillför det han behöver. Narcissister kan vara väldigt övertygande, men de skapar själva inte starka känslomässiga band, vilket partnern som är normal gör. Därför kan de bara försvinna när de känner att de kan få något annat, de känner inget särskilt inför det, eftersom de inte skapat samma band.

    När de försvunnit, men plötsligt kommer tillbaka, är det ofta för deras nuvarande relation går dåligt och de inte får tillräckligt med energi av den människan. De är uttråkade helt enkelt, eller olyckliga.

  • Anonym (f)

    Det stämmer även med hur du mår nu, jag har i halva mitt liv varit med en diagnosticerad narcissist med antisociala drag. Det har tagit mig flera år att må bra igen, jag litar fortfarande inte på mitt eget omdöme när det gäller män, jag lever därför ensam, jag har lärt mig att när jag känner en häftig attraktion till någon (vilket inte är jätteofta) så är det ofta en red flag för min del. Jag har vuxit upp med en förälder med sådana drag, vilket kanske förklarar varför jag dras till den typen av män.

  • Anonym (f)

    Efteråt: Man känner sig värdelös och som man inte har något kvar att ge. Man känner sig beroende av personen. Man lägger saker på sig själv. Man kommer stegvis känna sig dum och lurad, men det ska man inte göra egentligen, de kan vara väldigt övertygande. Det är deras sätt att överleva, därför är de bra på det.

Svar på tråden Han vågar inte