• Bergegardh

    Kanelbullar

    Men alltså jag tycker inte din grabb har gjort fel. Har åt ju inte upp alla på en gång heller utan det tog två dagar. Kanske han tog 7 på eftermiddagen, lämnade resten till andra, sen på kvällen 5 och lämnade resten till andra osv. De var små och de var goda. Det är väl hans hus oxå. Ska han sitta och hålla koll på vem som ätit bullar och vem som inte gjort det. Tycker jag inte. Annars får man väl klargöra det från början hur många bullar som får ätas. 

  • Bergegardh
    Linfor skrev 2024-02-12 22:01:02 följande:

    Nja dåligt uppfostrad tror jag inte, de flesta säger att han är väldigt väluppfostrad ?. Däremot en aningen ego, men som skrev han har bett om ursäkt för att han åt upp bullarna, han lämnade faktiskt 2 kvar iof. Sen har han köpt nya. Min man säger nu att han ska kasta bullarna han köpt? Min man regerar väldigt märkligt. Men alla har väl dåliga dagar?.


    Jag hade aldrig låtit någon tycka ner min son på det sättet din man gör. Han bad om ursäkt och köpte nya. Sen ska din man kasta hans ursäkt i papperskorgen? Låter som din man är 6år och arg för 19åringen köpte fel smak på bullarna. Hur beter sig din man mot din son annars? Om inte detta är en engångshändelse måste du ta ett ordentligt snack med din man. Såhär kan man inte bete sig, speciellt inte som bonuspappa. 
  • Bergegardh
    Anonym (H) skrev 2024-02-13 12:00:50 följande:
    Sedan när är en 19 åring en pojke?
    Ska vi kanske säga tonårsvuxen då😂😂
Svar på tråden Kanelbullar