Inlägg från: Anonym (Kvinna ...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna ...)

    Ljuger

    Själv blev jag lurad av en man som bytte ut mina piller för att HAN så gärna ville att jag skulle bli gravid. Så det finns även idioter till män som gör sånt.

    Men självklart älskar jag barnet. 

  • Anonym (Kvinna ...)
    Anonym (s) skrev 2024-02-20 00:28:22 följande:

    Kag har alltid tänkt att det är så lätt för en kvinna att lura en man att dom tar piller. Men har aldrig tänkt på det du säger. Men såklart kan det också hända. Hur fick du reda på det? Erkände mannen? Eller märkte du att du åt andra piller än du fått? Hur gick det till? var det han som gav dig tabletterna? 


    Han som gav mig pillren då jag var fullständigt inne i en utbildning och pluggade typ dygnet runt. Han sa att det var för att jag inte skulle missa eftersom jag var så fokuserad på mitt drömjobb. Vilket jag tyvärr aldrig kunde jobba med. Men just då tyckte jag det var gulligt och omtänksamt.

    Han erkände på BB.
  • Anonym (Kvinna ...)
    Anonym (M) skrev 2024-02-20 15:02:39 följande:
    Han kom med te och pillren samtidigt, kvinnan var upptagen av sina studier, om det är samma historia jag läst förut på forumet
    Stämmer och ja, han erkände. 

    Tog test 3 ggr på mvc (med jämna mellanrum) som visade negativt. Kände att nåt var "fel". Köpte sedan test på apoteket och pressbyrån som båda var positiva. Det var fel på mvc testen visade det sig. Fick veta i v 20. Så det var inget att fundera på mer än att livet inte blev som jag tänkt. 

    När det gäller frågeställningen i ts så tycker jag det är fruktansvärt. Det är ngt jag och ingen jag känner skulle göra. Ovanligt?

    Men att jämföra med våldtäkt är nog det värsta och vidrigaste jag någonsin läst under alla mina år här på
    FL!

    FY F*N HELT ENKELT! Ofattbart!
  • Anonym (Kvinna ...)
    Anonym (JB) skrev 2024-02-20 18:44:19 följande:

    Vilken sjuk jävel!! Du lämnade honom väl??


    Hade ingen kontakt efter BB tiden. Varit ensam mamma på heltid i över 20 år nu.
Svar på tråden Ljuger