Inlägg från: Anonym (Orolig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Orolig)

    Hur mycket kommer jag tappa i vikt?

    Jag har nyligen börjat på en ny medicin och förlorat all min aptit. Försöker dock tvinga i mig lite och det blir en proteindryck och kvarg, vilket sammanlagt blir 270 kalorier. Jag ska prata med läkaren, men om jag måste fortsätta ta denna medicin och inte får i mig mer mat, hur mycket kommer jag tappa i vikt, typ på en vecka?

    Förstår att det är olika från person till person, hur mycket man väger och hur mycket man rör på sig. Jag väger just nu 75 kg och är 159 lång och går promenader varje dag. 

    Jag ska gifta mig om fyra månader och ska inte ha en traditionell bröllopsklänning, men en liten finare klänning och borde beställa den snart men vet inte vilken storlek...

  • Svar på tråden Hur mycket kommer jag tappa i vikt?
  • Anonym (Orolig)
    Anonym (Mimmi) skrev 2024-02-23 16:03:08 följande:

    Prata med din läkare, det är inte bra att du äter så lite varje dag, det är väldigt ohälsosamt. Så se till att få en ny medicin. 


    Storleken på klänningen är inte din prioritet just nu, utan din hälsa. 


    Det är svårt att få läkartid tyvärr...
  • Anonym (Orolig)

    Jag vet att det är ohälsosamt och jag ska kontakta mottagningen. Men det är svårt att få läkartid. Måste oftas vänta ett halvår. 

    Sen ja, jag kanske vill gå ner till en storlek M men inte mer än så. Jag vill kunna äta mat och därför jag köpt kvarg och dryck så jag ändå får i mig något.

Svar på tråden Hur mycket kommer jag tappa i vikt?