Inlägg från: Anonym (Vågen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vågen)

    Är min sambo ointresserad eller blir det bättre?

    Kan han inte ställa upp nu när du i praktiken inte har något val så kan han inte räkna med att du är kvar i relationen sen när du åter har ett val.

    Att inte räkna med din åsikt och dra bort en massa tid från familjen i det här läget kan döda relationen - normala personer flyttar till jobb närmare och försöker förenkla övrigt i livet när man lastar på allt som tillkommer med barn.

    Jag sa: Du får välja precis själv hur mycket du ska göra hemma men samma behandling som jag får får du sen av mig när du är hemma med barn.
    Han valde att man hjälps åt i hushållet på kvällstid, att den som är hemma får gå ut och träna eller träffa kompisar 2-3 kvällar/ v samt får sovmorron på helgen.

    Vi har båda spelat mycket datorspel innan i livet men med barn fick båda ändra sig till turnbased spel som man gå ifrån på sekunden, och mindre tid förstås.

    Min man sparade semester och vi var lediga 10 veckor ihop när barnet kom, för att lära känna vårt barn och att jag skulle få tid att läka och träna mig till normal form. Om en man inte ens kan ta bebisen medan kvinnan försöker ta hand om sin kropp, klaga inte om ni får en tung och trött fru då!

    Jag var hemma tills 7 månader och sen bytte vi och han var hemma 7 månader, och det funkade väldigt bra.

Svar på tråden Är min sambo ointresserad eller blir det bättre?