Inlägg från: Anonym (!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (!)

    Det eviga tjaffset, kvinnor vs män - ensamhet

    Anonym (Suck) skrev 2024-02-24 12:35:47 följande:

    Allt fler kvinnor känner sig ensamma med, men klagar inte i samma utsträckning. Har flera vänninor som känner sig ensamma och saknar att ha partner, men som inte nöjer sig med att bli behandlade illa, respektlöst eller att vara tillsammans med någon vi inte "klickar" med.
    Vi blir bortvalda pga av vikt, utseende och ålder, vi blir behandlade illa av sk kanske-män som bara vill ha lite skoj osv

    men vi gnäller inte i tråd efter tråd om det, vi accepterar hur det är och försöker skapa så bra liv som
    möjligt utan en man.


    Igenkänning! Varför hanterar inte fler män detta som vi kvinnor gör? Vi kvinnor väljs också bort, på grund av vikt, utseende och ålder, men vi skapar bra liv ändå!
  • Anonym (!)
    AlbertSchweinstein skrev 2024-02-24 12:17:19 följande:
    Jag vet att du är sarkastisk, och visst har många svenska kvinnor idag enorma egon och extremt lite självinsikt pga feminism.

    Men jag tror ändå lågstatusmän skulle må mycket bättre om de slutade bry sig om kvinnor. Kolla på porr istället, men sluta tråna efter kvinnor.
    Håller med om att män borde fokusera på annat i livet än kvinnor! Skapa nåt bra ändå. Porr tror jag upprätthåller fixeringen vid kvinnor. Men ägna er åt hobbies, skaffa vänner, allt möjligt annat än just kvinnor!
  • Anonym (!)
    AlbertSchweinstein skrev 2024-02-24 12:59:09 följande:
    Ni väljs bort av högstatusmännen. Ni kan när som helst fixa en kille om ni bara sänker era krav lite.

    För män är det inte så. Män kan sänka sina krav till bottennivå och ändå inte få något. I nästan alla fall är det män som tar kontakt med kvinnor, och inte tvärtom. Det är kvinnan som är åtråvärd, inte mannen.
    Jag har sänkt mina krav på män (är kvinna) och levt olycklig hela mitt liv mellan 20-40 som följd av det. Nu är jag singel och mår bättre än någonsin.
  • Anonym (!)
    AlbertSchweinstein skrev 2024-02-24 13:03:45 följande:
    Säger inte att man ska porrmissbruka, men en gång i veckan är lagom. Annars instämmer jag, byt fokus och ignorera kvinnorna som ändå bara tycker ni är efterhängsna och jobbiga. Skaffa er stolthet istället för att kräla i kvinnornas skugga.
    Instämmer, fler män borde ignorera kvinnor och bygga upp livet utan kvinnor!
  • Anonym (!)
    Anonym (Suck) skrev 2024-02-26 12:38:01 följande:
    Men vad är det som är svårt att förstå om detta ämne? Om merparten av alla kvinnor hade suktat efter 20år yngre män (för deras utseenden och kroppar) så hade du nog också känt dig rätt uppgiven och värdelös och irriterat dig lika mycket. Speciellt om du vill träffa rn jämnårig partner och vill att den ska uppskatta hela dig inkl ålderstecken. Men nu är det ju inte så och du drabbas väldigt lite.
    hur tror du det känns att inse att en väldigt stor andel män ser hela kvinnans värde i just kroppen, resten av oss är tydligen rätt ointressant och mindre viktigt.

    hur tror du det känns att se en man tidigare dejtat som tappade intresset efter ett tag (klassisk kanske-man) varit på en dejting sida där han söker 24-40 trotts att han själv är 50 (och inte vill ha fler barn)? Det svider, för tydligen så duger jag inte längre och har passerat mitt bäst föredatum, min lust och längtan efter honom var inte värd ett skit för han vill ha någon som ser ut som i porren.
    Precis detta! Äldre kvinnor anses förbrukade, kvinnor är i princip bara sitt utseende för män. Fula kvinnor och äldre kvinnor har ingen fördel alls gentemot män utan är helt osynliga.

    Äldre män däremot blir inte osynliga för jämnåriga kvinnor, då kvinnor är mindre ytliga. Men vid det laget springer männen bara efter unga snygga tjejer och har noll intresse för jämnåriga. 
  • Anonym (!)
    Diddadidada skrev 2024-02-26 13:02:34 följande:
    Det är förståeligt att man som kvinna kan bli bitter över detta, men det är ju också så att som vanligt är ni kvinnor extrema hycklare. Ni har också liknande krav som dessa som män inte kan rå för. Ta bara det här med längd där kvinnor alltid säger helt öppet att de vill ha en längre man eller att han måste vara minst 180cm etc. Ofta kan de skriva ut det helt öppet på dejtingsiter och appar etc. Tycker alltid synd om korta män för sättet kvinnor totalt och öppet ratar dom helt utan skam eller som det skulle vara något konstigt är rent förjävligt och det finns inge motsvarighet där män så öppet ratar kvinnor på samma sätt.
    Fast män ratar ofta äldre kvinnor på dejtingsidor genom att ha satt sitt åldersspann till mycket yngre än vad de själva är. Det är exakt samma sak. Det händer ofta att man ser att män 50+ har satt ett åldersspann på max 40, eller 35. Fast de själva då är 50+.
  • Anonym (!)
    Diddadidada skrev 2024-02-26 13:47:41 följande:
    Nej det är inte exakt samma sak. Exakt samma sak vore om de helt utan någon som helst skam i kroppen skriver ut att du som kvinna måste vara högst 35 år. Det är så kvinnor är. De skriver eller säger det gärna rakt ut att du som man måste vara minst x cm lång. Det finns inget tabu i det alls att kvinnor diskriminerar på detta sätt utan de säger det gärna helt öppet tom om de blir intervjuade på stan etc.
    Då borde ju dejtingsidor ha så att man kan ställa in längdkrav precis som ålderskrav, eller hur?

    Jag anser att det är exakt samma sak eller värre, för männen ser ju inte ens de kvinnor som är jämnåriga med dem själva på dessa sidor. De sorterar helt bort dem. 
  • Anonym (!)
    Anonym (yahoow) skrev 2024-02-26 15:16:46 följande:
    De flesta dejtingsidor vad vet har exakt sånna inställningar där du kan ställa in längd på den partner du söker. Men kvinnor är ju redan extremt kräsna jämfört med män och går ju bara efter topp 10-20% av alla män och ratar resten så om även appar som tinder etc hade ett fält att fylla i även längd så skulle väl kvinnorna bara få upp 5% av alla män.
    Kvinnor är kräsna? När hörde du senast om en man som valde kvinna baserat på personlighet och inte utseende? Typ aldrig hänt. Äldre kvinnor går också bort, det är bara unga och snygga kvinnor som män vill ha. 

    Däremot har fula män chans på kvinnor irl om de är tillräckligt smarta/charmiga. 
  • Anonym (!)
    Anonym (Hur menar du?) skrev 2024-02-26 15:23:01 följande:
    Män kan visst välja efter personlighet. 
    Dessutom det finns män som väljer fula kvinnor 
    Män kanske möjligen ibland väljer en ful kvinna för att de inte kan få nåt annat, medan kvinnor kan välja fula män för att de har härlig personlighet och då blir attraktiva. Men män väljer med ögonen, personligheten verkar inte kunna slå det hos män. 
  • Anonym (!)
    Anonym (Hur menar du?) skrev 2024-02-26 15:23:39 följande:
    .
    Med din logik har osmarta kvinnor en chans om de är snygga 
    Absolut, män bryr sig främst om att kvinnan är ung och snygg, hon behöver inte vara smart. 
  • Anonym (!)
    Anonym (jailbird) skrev 2024-02-26 15:28:16 följande:
    Och hon ska helst vara under 26 år.
    Åtminstone får hon inte vara över 35-40, då har kvinnan passerat bäst före-datum enligt män. 
  • Anonym (!)
    Anonym (Hur menar du?) skrev 2024-02-26 16:34:13 följande:
    Det är bättre i alla fall att man är attraktiv under någon del av ens liv än att man är oattraktiv under ens hela liv. 
    Alla kvinnor ses inte som attraktiva ens när de är unga, vissa ses som fula hela livet och därmed osynliga. 

    Det är bättre att bli uppskattad för sin personlighet för den varar hela livet.
Svar på tråden Det eviga tjaffset, kvinnor vs män - ensamhet