Inlägg från: AlbertSchweinstein |Visa alla inlägg
  • AlbertSchweinstein

    Det eviga tjaffset, kvinnor vs män - ensamhet

    Kvinnor kan inte vara ofrivilligt ensamma, dvs det finns inga kvinnliga incels. Om en kvinna är ensam beror det på att hon valt bort män.

    Om en man är ensam beror det på att kvinnorna valt bort honom.

  • AlbertSchweinstein
    Anonym (jailbird) skrev 2024-02-24 12:14:49 följande:
    Det finns få bra män. Om han inte kan få kvinnor, så måste han jobba med sig själv.

    Kvinnor är bra och duger precis som dom är. Om män inte ser det så är det deras förlust. Hon förtjänar det bästa, varför ska hon nöja sig med en man hon inte vill ha?
    Jag vet att du är sarkastisk, och visst har många svenska kvinnor idag enorma egon och extremt lite självinsikt pga feminism.

    Men jag tror ändå lågstatusmän skulle må mycket bättre om de slutade bry sig om kvinnor. Kolla på porr istället, men sluta tråna efter kvinnor.
  • AlbertSchweinstein
    Anonym (Mia) skrev 2024-02-24 12:22:21 följande:

    TS, din trådstart innehåller så många upprörande åsikter, klipper ur det som går att svara på:

    Återupprepar frågan, Hur löser vi problemet att allt fler män är och känner sig ensamma när det kommer till partner?

    Om jag skulle koka ner det totalt så skulle mitt råd vara, männen borde röra sig i sociala sammanhang bland män och kvinnor. Sluta se världen genom internet. Porrskådisar, instagramkvinnor etc. har inget med kvinnor i verkliga livet att göra. Verkligheten är oändligt mkt rikare. Att ha en partner är inte den enda typen av givande relation, vänskap är egentligen mer värt imo. Man behöver sin egen flock, en grupp där man är omtyckt för den man är. Ett bra förhållande är en bonus.


    Har ingenting med saken att göra. Grunden är att dejtingmarknaden blivit global, och kvinnors redan höga krav har skjutit i höjden så pass mycket att en medelmåttig man lika gärna kan lära sig att leva singel.

    Men eftersom kvinnor har så löjligt lätt att hitta killar är det få som förstår männens situation. NEJ man kan inte bara gå ut i sociala sammanhang för att träffa nya, eftersom kvinnor ser på de allra flesta män med avsmak om man börjar närma sig och ta kontakt. Det bästa man kan lyckas med är att hitta nya vänner, men det är ju inte det man är ute efter.

    Jag vill hävda att merparten av alla män skulle må så mycket bättre om de ignorerade kvinnor istället för att jaga något de inte kan få.
  • AlbertSchweinstein
    Um Hamza skrev 2024-02-24 12:35:58 följande:

    Första steget att träffa en kvinna är att krypa ut ditt eget arsle och intressera sig för nån annan än dig själv (eller den där hotande araben i horisonten då).


    Brukar låta så. Men det leder bara till en lång rad nobbningar, lägre självkänsla och depression. Då kan man göra bättre saker med sitt liv.
  • AlbertSchweinstein
    Anonym (Mia) skrev 2024-02-24 12:49:04 följande:
    Hm. Man tycker om personligheter, det är inte så att man väljer vem som helst som uppfyller krav A, B, C. Inom den grupp man kan tänka sig är det kanske 1/1000 som man klickar överjordiskt bra med, så är det för mig iaf. Det gäller att hitta sin person, oavsett om det är irl eller via en dejtingapp.

    Ser på män med avsmak? Har jag aldrig sett så länge det är trevlig kontakt som tas. 

    Ja kanske det. Eller skruvade ner förväntningen på mer än vänskap, verkar som om den här desperationen hos ensamma män som försvårar.
    Nej, sluta ljug. Om du bara gick på personligheter skulle du lika gärna kunna attraheras av kvinnor eller barn. Personlighet är inte oviktigt, men det är inte personligheten som folk går igång på.

    Klart du aldrig sett det, du är ju kvinna.
  • AlbertSchweinstein
    Anonym (!) skrev 2024-02-24 12:57:15 följande:
    Igenkänning! Varför hanterar inte fler män detta som vi kvinnor gör? Vi kvinnor väljs också bort, på grund av vikt, utseende och ålder, men vi skapar bra liv ändå!
    Ni väljs bort av högstatusmännen. Ni kan när som helst fixa en kille om ni bara sänker era krav lite.

    För män är det inte så. Män kan sänka sina krav till bottennivå och ändå inte få något. I nästan alla fall är det män som tar kontakt med kvinnor, och inte tvärtom. Det är kvinnan som är åtråvärd, inte mannen.
  • AlbertSchweinstein
    Anonym (!) skrev 2024-02-24 13:01:48 följande:
    Håller med om att män borde fokusera på annat i livet än kvinnor! Skapa nåt bra ändå. Porr tror jag upprätthåller fixeringen vid kvinnor. Men ägna er åt hobbies, skaffa vänner, allt möjligt annat än just kvinnor!
    Säger inte att man ska porrmissbruka, men en gång i veckan är lagom. Annars instämmer jag, byt fokus och ignorera kvinnorna som ändå bara tycker ni är efterhängsna och jobbiga. Skaffa er stolthet istället för att kräla i kvinnornas skugga.
  • AlbertSchweinstein
    Anonym (jailbird) skrev 2024-02-24 13:06:43 följande:
    Ja, det är upp till var och en. Själv så har jag alltid varit galen i kvinnor och tänker fortsätta vara det.
    Du kommer bara må sämre. Din desperation gör dig sårbar.
  • AlbertSchweinstein
    Anonym (Mia) skrev 2024-02-24 13:24:01 följande:
    Haha! Vad ocharmigt.

    Som jag skrev så har man en grupp som uppfyller kraven man själv har. Inom min grupp så är det personligheten som gäller, såklart. Aldrig att jag skulle spendera tid med någon som inte förgyller mitt liv. Som gör även tråkiga ärenden till en fest nästan. Eller som gör mig tänd bara genom sin närvaro.
    Så personlighetsargumentet igen alltså. Varför blir du inte tillsammans med kvinnor eller barn då, om det bara är personligheten det hänger på?

    Kan det vara för att du inte håller dig till sanningen?
  • AlbertSchweinstein
    Anonym (Mia) skrev 2024-02-24 13:33:34 följande:
    Du behöver läsa text så att du förstår vad som står där. Inom min grupp - där ingår min egen grad av attraktivitet, jobbnivå, ordnad ekonomi, sociala färdigheter osv. När den gruppen är utsållad så är det personligheten som gäller ja. Där finns inte arbetslösa, dom jag inte tänder på mm.
    Och hur formades den gruppen?
  • AlbertSchweinstein
    nihka skrev 2024-02-24 13:43:30 följande:

    Ytterligare en tråd där du efterlyser en "saklig diskussion" kring dina fördomar. Hur många år till ska du hålla på?

    Naturligtvis är det inte andras ansvar utan ditt ansvar att skapa det liv du vill ha.  Nej, samhället tänker inte importera kvinnor som vissa män inbillar sig "passar" vissa typer av män. Man får lyfta på arslet själv.


    Du glömmer dock nämna att kvinnor inte behöver anstränga sig. Männen kommer till dem, och de avvisar alla som inte duger.
  • AlbertSchweinstein
    Anonym (Mia) skrev 2024-02-24 13:47:59 följande:
    Dels genom mina preferenser, att dom jag gillar och attraheras av finns i den.

    Jag trivs mkt bra som singel, har ingen rädsla för att inte vara i ett förhållande.
    Och vad gillar du och attraheras av?
Svar på tråden Det eviga tjaffset, kvinnor vs män - ensamhet