• Tramonte

    Någon mer som har BF i november?

    Hej alla, kul att höra era historier. Jag har bf 1/11 men jag känner dock igen mig i osäkerheten som vissa av er har. Jag är 33 och har inga barn sedan tidigare men har haft tre missfall varav de senaste avslutades i dec. Denna gången har jag betydligt mindre symptom än tidigare också vilket påminner om mitt senaste missfall där jag förstod det när symtomen ebbade ut.. Så jag ska på kontroll idag. De vill främst kontrollera att det inte är utomkveds men jag hoppas även det kan ge svar på om det är missfall eller inte. Hoppas allt går bra för er! 
  • Tramonte

    Jag hade som ni också väldigt lite symptom i början och var rädd för missfall, men har nu fått mäta hormonnivåerna som ökar kraftigt och man har sett att något väldigt litet ser ut att börja växa i hinnsäcken. Jag är i v6+2 enligt appen men sen kan det ju alltid diffa lite och jag tror jag ligger 2-3 efter utefter när jag plussade på ägglossningstest. Nu har även illamåendet och tröttheten kommit som ett brev på posten och jag fattar inte hur jag ska ta mig igenom denna arbetsveckan.. Några tips? Jag har även förstått att alla graviditeter är olika då jag mådde mycket sämre tidigare under sista, så jag tror inte ni behöver vara oroliga utan försök ha tålamod även om jag vet att det är svårt Hjärta


     

  • Tramonte

    @ovissheten Jag förstår din oroHjärta men det viktiga är ju faktiskt utvecklingen dvs om det fortfarande ökar eller inte, så ge inte upp än. Det kan diffa ganska mycket, jag tror gör det en del för mig nu med, och jag har en gynekolog i familjen som har sagt att det kan vara så att det laggar efter baserat på implanteringen oavsett ägglossning. Men du kan alltid söka vård via gyn om du är orolig för missfall, det har jag gjort denna gången och såg då att hormonerna steg även om jag var säker på missfall initialt. Jag har också haft flera missfall men varit utomlands så aldrig ?registrerade? i Sverige men det spelar ingen roll, oavsett hjälper de dig med en missfallsutredning efter 3 om det skulle vara så illaHjärta

  • Tramonte

    Hoppar in här igen. Vi har vart på ett flertal ultraljud nu, borde vara i v9+4. Förra veckan fick vi veta att de bara såg en tom hinnsäck och att det troligen var missfall, vilket skulle vara det fjärde för oss utan barn sedan innan så det var tungt att höra och jag sjukskrev mig.
    Nu var jag tillbaka idag för att få cytotec och driva ut resterna men då tyckte de plötsligt sig se något flimra förbi? Det var svårt att fånga för det låg nära väggen men när de visade mig så såg det tydligt ut som ett litet foster med tickande hjärta! En otrolig chock, jag var helt säker på missfall efter va de sa sist och var redo att bli av med symtomen.. Har någon varit med om samma feldiagnos såhär? Jag misstänker att min livmoder ligger konstigt för det var varit problem även tidigare att se samt att komma åt den vid moderkaksprov.. 

    Som du skrev Zorroborro verkar jag också ligga 1v efter, det var 17mm vilket är typ v8 så nu ska vi tillbaka om 2v för då borde man se tydligare. Så jag håller med många av er att denna tvetydigheten och limbo är en sjukt jobbig period, särskilt om man haft ma sen tidigare. Jag drack också lite champagne i fredags och har gjort flera saker jag inte skulle gjort om jag visste att det fortfarande fanns en chans.. men ett halvt glas kan väll inte göra något hoppas jag? Vilken bergodalbana! 

Svar på tråden Någon mer som har BF i november?