• Qwalite

    Någon mer som har BF i november?

    angelic89 skrev 2024-03-14 16:53:44 följande:

    Hej,

    Jag plussade 21 februari, är i v.7 enligt appar (6+6). Hade digitalt möte för inskrivning med barnmorska idag som uppskattade BF till 1 november.

    Har inga egentliga gravid symptom förutom väldigt gasig och uppsvälld mage, plus att jag behöver gå upp och kissa på nätterna. Är också lite tröttare än vanligt men inte utmattad. Mitt stora "icke symptom" är nog att jag känner mig ganska neutral, gjorde även det när jag plussade på stickan. Jag blev lite känslosam när jag berättade för min parter men i övrigt så känner jag mig inte i speciellt mycket extas. Missförstå mig rätt, vi är så lyckliga för detta, men min känsla just nu är inte sprudlande. Är det någon som känner igen sig?

    Går i tankar om att göra NIPT (ej KUB) men måste bekosta själv då jag är 34 år (35 vid BF) men känner nog ändå att det skulle lugna mig lite och göra saker mer verkligt. Någon annan som enbart funderat på NIPT och hoppar över KUB?


    Jag har alltid gjort kub, men nu när jag är lite äldre så funderar jag att Gå rakt på nipt istället?

    sen tror jag det är normalt att inte vara sprudlande glad över sin graviditet, det har jag nog aldrig direkt varit 😅 det är mycket känslor som kommer och går.
    Först när man börjar känna bebis så får man en annan känsla  😊
  • Qwalite
    hallonbaten skrev 2024-03-20 09:46:52 följande:

    Hej!
    Någon här som varit eller tänker gå på tidigt ultraljud innan v 8+0? Har ni kunnat se något då?

    Jag har ett ultraljud inbokat 8+0, men såg nu att det finns en ledig tid när jag är 6+4. Kommer man kunna se någonting då eller blir det bara en massa kansken? Kanske är det bättre att hålla ut till 8+0 för att kunna få tydligare svar på om allt ser bra ut eller ej..

    Anledningen till att jag bokat privat ultraljud tidigt är pga tidigare MA, och jag är nu orolig att det skett igen då jag inte har några symptom.


    Jag gjorde ett ul i v 6+1 i förra graviditeten, det man såg var en liten prick med ett hjärta som pickade. Men det spelade ju ingen roll, för det blev ändå ett ma. Den här gången har jag is i magen och väntar till efter 8+
  • Qwalite

    Jag mår också fruktansvärt illa nu, går in i v 8 idag? äter lergigan och det lindrar. Men mår illa dygnet runt och det påverkar mig väldigt mycket.

  • Qwalite
    Minimano skrev 2024-03-23 07:19:34 följande:

    går in i vecka 8 idag ❤️ 

    är riktigt sjuk hostar så hela kroppen värker men de va inte covid. vet Inte vad jag ska göra med alla lukter vill kräka av allt och alla hemma. 
    hjälpte inte legrigan för dig? Har mitt första ul snart längtar o nervös 


    Jag tycker att det hjälper lite, men blir lätt virrig av dem??? Äter du lergigan? 
  • Qwalite
    hallonbaten skrev 2024-04-01 22:16:03 följande:

    Hur går det med era symptom? Fler än jag som fått acne?  // Rynkar på näsan 


    Ingen direkt akne, men känsligare och torrare h. sen mår jag pyton av alla krämer så vet inte längre vad jag ska använda.

    symptom i övrigt; illamående dygnet runt, värst på kvällarna. Förstoppad. Ömma bröstvårtor och brösten har vuxit enormt. Byxorna börjar strama runt midjan. Allt luktar illa och jag äcklas av det mesta. TRÖTT.

    Hoppas att det lugnar ner sig. är bara i v 9

  • Qwalite
    Preet90 skrev 2024-04-04 12:03:14 följande:

    Jag har fått rosa flytning, en igår och en idag.
    Är lite orolig, någon som haft liknande och att det gått bra ändå? 


    Jag hade det med mina två första barn, det kom lite någon gång runt v 7 tror jag. Och sen även klart blod några veckor senare. Det gick bra 😊 

    När jag däremot hade ett ma så hade jag inga Blödningar öht.
  • Qwalite
    Preet90 skrev 2024-04-04 15:00:49 följande:
    vi hade precis sex och det kom rät mycket rosa blod  :( aldrig haft missfall förut men tror nu att det är det
    Jag gjorde gjorde ett vul en gång efter blödning som uppstått efter samlag, allt såg normalt ut! Men det är lätt att man börjar blöda i slemhinnorna kopplat till samlag vilket är helt ofarligt. När jag hade ett missfall så kände jag det tydligt då symptom avtog och jag fick en kraftig mensvärk i mage o rygg.
  • Qwalite
    Zorroborro skrev 2024-04-08 09:21:10 följande:

    Hade en rosa/blodig flytning imorse och nu ingenting. Har inte haft sex så är inte det.
    Haft bruna flytningar lite då och då. Ingen smärta i magen, men haft extremt ont i ländryggen efter en arbetsdag och då fått bruna flytningar. Någon som varit med om liknande?
    Är i vecka 9 och enligt mensappen så ska jag ha mens nu, kan det hänga ihop?


    har du starka symptom i övrigt? 
  • Qwalite

    Jag har gjort ett ultraljud och sett ett foster med armar, ben och hjärtat som slog. Var lite längre gången än jag trodde, är i v 9+5. 


    Mår för övrigt illa och äcklas av det mesta. Känner inte så stor glädje med att vara gravid just nu, det är bara jobbigt 😔 fler som blir deppiga av illamående?

  • Qwalite

    Fler som upplevt att illamåendet blivit värre när man tror att det ska bli bättre? Jag är i v 11+2 och senaste två dagarna så mår jag ännu mer illa?

  • Qwalite

    Här blev det akuten besök pga smärta i mage och rygg plus blödning. Är i v 12. Trodde missfall, men bebis mår bra och blödningen avtog. Dock har jag fortfarande ont i magen? Någon som haft liknand?

  • Qwalite
    ems1991 skrev 2024-04-23 21:23:46 följande:
    Skönt att bebis mår bra. I min förra graviditet hade jag också en blödning så vi åkte in och då mådde bebis också bra. Dock hade jag då ingen smärta i mage eller rygg
    Smärtan är nu helt borta? varken läkare eller bm kunde ge något svar vad det kunde bero på att jag fick så ont, precis som det känns när man får missfall? trodde verkligen det var kört, men nu är allt som vanligt igen! Mycket ska man behöva uppleva som gravid?
  • Qwalite

    Går in i vecka 17 om någon dag, börjar äntligen må bättre med illamående och trötthet? däremot har jag ett hematom som känts av lite sista veckan, men verkar vara på väg att försvinna. Magen växer, känner ibland att det sprattlar där inne. Har också rul den 14/6 ❤️

    jag tar mycket raska promenader och gör stretchövningar, vågar tyvärr inte lyfta något direkt kopplat till träning pga hematomet. Men är trots det i hyfsat bra form, än så länge 🤣

  • Qwalite

    Går in i v 19 nu, mår väldigt bra. Känner bebis för fullt sen två veckor tillbaka, nu kan jag även se rörelser på utsidan 😄 rul om en vecka?

    mina barn har kommit tidigare och ska försöka att iaf få en vecka ledig från jobb innan den vill komma ut? får se om jag lyckas med det 😊

  • Qwalite
    Minimano skrev 2024-06-16 23:32:16 följande:

    Här blev det också en pojke 🤣 verkar som många av oss hittills fått det bekräftat 


    Grattis!! 


    rul gick bra, vi väntar en tjej ???? jag har dock något som växer intill livmodern som de inte vet vad det är, så en läkare ska kolla på det?

Svar på tråden Någon mer som har BF i november?