Inlägg från: Anonym (Suck) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Suck)

    Män betydligt mer ensamma än kvinnor enligt FHM

    Kan ni misogyna män inte bara bli normala istället?! Så slipper vi andra se t ex FL svämmas över av era skruvade idéer stup i hela jävla kvarten. Gör något kul med en kompis, träffa släkten. Ansträng er för att ha givande relationer med alla människor i er närhet. Så jävla svårt är det faktiskt inte även för asociala puckon, det blir definitivt inte lättare av att ni gör er konstigare och konstigare genom att skaffa och uttrycka era helt vridna åsikter. Till slut vill absolut ingen ha med er att göra som inte är som ni själva. Och det lär inte vara en rolig klubb att vara medlem i.

  • Anonym (Suck)
    AlbertSchweinstein skrev 2024-03-05 18:02:58 följande:
    Kan inte ni kvinnor skärpa till er och bli mer risktagande som män för att skaffa er maktjobb i samhället? Ta risker med banklån som män gör för att förverkliga era entreprenörsidéer? Vad ska ni med kvotering till när ni själva kan arbeta er upp till toppositioner?
    Och det du räknar upp har med mäns ensamhet att göra hur?
  • Anonym (Suck)
    Anonym (Terrycrewsftw) skrev 2024-03-05 18:08:47 följande:

    Jag anar ett samband mellan misogyni och ensamhet. Vi är något på spåret här. 
    hmmmm


    Näää...tror du det? :D
  • Anonym (Suck)
    Anonym (?) skrev 2024-03-05 18:31:30 följande:
    Jag tror att de som har den bilden har en väldigt begränsad kontakt med både verkligheten och andra människor utanför datorskärmen. 
    Håller med. Det skulle med kunna vara reaktionen man får när man beter sig illa, låter så.
  • Anonym (Suck)
    Anonym (Män) skrev 2024-03-05 19:00:25 följande:
    Och du har inte förståelse för själva problemet. 
    Du tror det är lätt att få kontakt och ansvaret bara ligger på dom. 
    Jag skiter i själva problemet. Alla har haft svårigheter i sina liv, skillnaden på tomtarna här är att vi andra gör något åt det hur svårt det än är.

    Om inte ansvaret ligger på dom misogyna idioterna, var ligger det då? Ingenstans är svaret.
  • Anonym (Suck)
    Anonym (Män) skrev 2024-03-05 19:03:33 följande:
    Så det är okej att påstå att kvinnor ska ta ansvar för sina arbeten och det är inte så svårt att tjäna mycket pengar?
    Du bortförklarar och visar ingen empati. 

    Dessutom det här handlar inte bara om män som du kallar misogyna utan även män i allmänhet 
    Jag gör redan det. Ingen har ordnat det åt mig, bara jag själv genom min egen styrka. Nej, för människor som hatar andra pga kön har jag noll empati. Dom är för fega för att se sina egna brister. Då är det tydligen smidigt att skjuta ifrån sig ansvaret hur korkat det än är. Vilket ju är logiskt :)
  • Anonym (Suck)
    Tecum skrev 2024-03-05 20:20:22 följande:
    Mäns problem tas aldrig på allvar här, tyvärr. Inget annat att vänta.

    Men ensamhet är inte bara ett problem för män, Även kvinnor kan vara ofrivilligt ensamma och ha svårt att få kontakt. Eller vara  ensam i en relation. Det är inte så lätt att bryta ensamheten för den som är blyg, inte är bra på smalltalk och blir helt blockerad när man ska försöka vara social. Men det vill vissa inte förstå. "det är bara att socialisera". Det är ungefär som att säga till någon som hamnat i en depression att "det är bara att se det positiva i tillvaron". Eller till den som är utbränd "det är bara att ta nya tag".

    Undrar om det skulle vara lika uppskattat här... 
    Hur tror du att andra gör när man behöver göra något man aldrig gjort förut och inte kan? Svaret är att man gör det ändå, man tar det steg för steg tills man kan. 

    Eller så kan man ge upp. En del har tom mage att gnälla över det och skylla på andra. Konstruktivt. Eller?

    Helt otroligt.
  • Anonym (Suck)
    Tecum skrev 2024-03-05 21:11:12 följande:
    Nu skrev jag om ensamhet ur ett allmänt perspektiv, inte om just de gnälliga killarna i tråden. Men det gick tydligen över din horisont, för dig handlar allt om misogyna män, inbillade eller verkliga.

    Tror du inte att ofrivilligt ensamma har reflekterar över sin situation och försökt? Precis som de deprimerade och utbrända försökt att må bättre? Men ibland går det inte utan hjälp och det är därför som FHM engagerar sig i frågan.
    Jag skulle verkligen verkligen vilja slippa befatta mig med gnälliga misogyna män överhuvudtaget. Eftersom dom numera förpestar FL så är det tyvärr omöjligt. 

    Det hoppas jag verkligen att dom har gjort. Det som hjälper är att arbeta konstruktivt med dom medel som finns. Där ingår inte att aggressivt gnälla med offerkoftan på, försöka banka in sitt hat och skuldbeläggande mot andra. Eget ansvar är bra.

    Man kan fråga sig varför det verkar vara nära nog omöjligt att diskutera mäns ensamhet och inte deras fanatiska inriktning på kvinnors kroppar. För ensamhet är ett viktigt ämne. Den andra skiten hör inte hemma här.
  • Anonym (Suck)
    Anonym (Linn) skrev 2024-03-06 13:27:17 följande:
    Ja, det borde alla härinne som inte är misogyna incels, och det är ju den stora majoriteten, testa faktiskt. Att vi bara tiger ihjäl skiten. Låter den självdö. Det tar egentligen emot, för jag tycker inte sådana åsikter ska få stå oemotsagda, men att argumentera emot verkar helt fruktlöst för att få bort dem från forumet, så det är nog dags att testa något nytt. 
    Håller med. Problemet är att åsikterna står oemotsagda ja och att det kommer nya hjälpsamma som inte vet att det är meningslöst att resonera med könskrigare.

    Men det skulle kunna vara något att testa på sätt och vis.
  • Anonym (Suck)
    Postman skrev 2024-03-08 07:21:05 följande:
    Nej jag ser det verkligen inte ur den synvinkeln. Din tröskel verkar låg och min kanske hög. Din sista mening är intressant, du tycker jag är måltavlan men den går likaväl att applicera på dig Själv. Vem är du att bestämma vad som ska tyckas, vilka ärenden går du själv, inser du vad du bidrar med. 
    Du skriver också ett utav dessa svart/vita inläggen håller man inte med då är man emot, det finns faktiskt fler nyanser att skriva och debattera på. 
    Det är fler som ser dig som medhållare till den där typen av inlägg, jag gör det. Ser jag din signatur så vet jag att du mkt sannolikt kommer att hålla med om dom misogyna åsikterna. Du säger det inte rätt ut men "jaa, det är synd att...". Ett medhåll och så lite text som på ytan ser nyanserad ut. Du är ingen neutral tänkare i min värld.
  • Anonym (Suck)
    Anonym (Förstår_inte) skrev 2024-03-08 07:46:01 följande:
    Kanske också är så att du ser vad du vill se?
    Nä, jag vill se konstruktiv dialog och friska värderingar. Konflikter är döden men ibland ska man säga ifrån.
  • Anonym (Suck)

    Nolltolerans gäller ja. Är det ok att ens barn blir mobbat bara lite, hon hade ju ändå en ovanlig mössa på sig. Lite ska man tåla. Eller?

  • Anonym (Suck)
    nihka skrev 2024-03-08 13:39:45 följande:
    "Röra om i grytan" Nej, rent hat.

    Eller tycker du att Hitler "rörde om i grytan" också med sina uttalanden?
    Rent hat ja. Dåligt förklätt hat.
Svar på tråden Män betydligt mer ensamma än kvinnor enligt FHM