Inlägg från: Anonym (Äru dum?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Äru dum?)

    Behöver kvinnor någonsin jobba på sig själva?

    AlbertSchweinstein skrev 2024-03-05 17:21:36 följande:
    Ge exempel på vad kvinnor behöver jobba med.
    Det beror helt på vad man har för problem. Kön spelar ingen roll. 

    Normala människor jobbar ständigt med sig själva för att utvecklas på olika områden. Det kan handla om allt möjligt som hälsan, bli bättre på att säga nej, bli bättre på att ta plats/mindre plats, komma tillrätta med negativa tankemönster, ja precis vad som helst. Normala människor vill utvecklas och ser det som något positivt. Du verkar se det som ett elakt straff att behöva jobba med sig själv och det är väldigt oattraktivt. 
  • Anonym (Äru dum?)
    AlbertSchweinstein skrev 2024-03-05 17:32:50 följande:
    Klart att kön spelar roll, vilken värld lever du i?
    Förklara gärna hur kön spelar roll. 
  • Anonym (Äru dum?)
    AlbertSchweinstein skrev 2024-03-05 17:46:40 följande:
    Män och kvinnor har olika förutsättningar. Kvinnor lever på sina utseenden, män måste jobba mycket hårdare för att bli attraktiva. Bland annat.
    Jag är kvinna och jag har aldrig någonsin levt på mitt utseende. Vad är det män måste jobba så hårt med? 
  • Anonym (Äru dum?)
    AlbertSchweinstein skrev 2024-03-05 17:49:21 följande:
    Rena lögner som denna tänker jag inte ta seriöst.
    Tro vad du vill. Men svara gärna på frågan. Vad är det män behöver jobba så hårt med? 
  • Anonym (Äru dum?)
    AlbertSchweinstein skrev 2024-03-05 17:58:14 följande:
    Karriär. En man som inte har högstatusjobb eller höga ambitioner kommer ses som oduglig av kvinnor. Män skiter i vad kvinnor jobbar med, det är inte intressant för oss.

    Kropp
    Det enda en kvinna behöver göra är att inte äta som en flodhäst. Kvinnornas fett sätter sig dessutom på rumpa och höfter och i lagom mängd gör det dem attraktivare. För att en man ska få en snygg kropp behöver han träna stenhårt i minst ett år, och så fort han får några överflödskilon sätter de sig på magen och gör honom fulare.
    Varför vill man inte göra dessa saker för sin egen skull? 
    Jag som kvinna har alltid haft höga ambitioner och jobbat hårt med många olika saker för att komma dit jag vill. Men jag har aldrig sett det som ett straff eller uppoffring att lägga ner jobbet. Eftersom att jag jobbar hårt med mig själv och mina egna mål vill jag ju såklart inte ha en man utan ambitioner, något högstatusjobb är inte nödvändigt, men en lat man utan ambitioner....nej tack. En sån man skulle vara alldeles för olika mig själv. Jag kräver absolut ingenting av en man som jag inte kräver av mig själv. 

    Det finns massor av kvinnor som inte alls lägger på sig fettet på de rätta ställena. Jag själv har en hopplös kropp där allt överflödigt fett sätter sig på rygg och mage. Det spelar ingen roll hur mycket jag tränar eller bantar. Kroppen kommer aldrig att bli attraktiv om jag inte spenderar en förmögenhet på plastikkirurgi. Jag har tunnt hår, dålig hy och usel hållning pga för stor och tung byst. Inte ens efter flera års träning har kroppen blivit i närheten av den tilltalande timglasfigur majoriteten män finner attraktiv. Utseendemässigt är jag objektivt oattraktiv och jag kan inte göra något åt det. 
  • Anonym (Äru dum?)
    Anonym (Far out) skrev 2024-03-06 15:25:20 följande:
    Han ska gå till gymmet.
    Han ska vara bra i sängen.
    Han ska vara man och våga ta för sig.
    Han ska visa henne respekt.
    Han ska få henne att skratta.
    Så man ska nöja sig med en man som är dålig i sängen, som är passiv utan eget driv i relationen, som inte respekterar en och saknar humor? 

    Varför skulle någon, man eller kvinna vilja leva med en sån person? Det du räknar upp är helt normala krav om man inte tänder på mentalt handikappade.
  • Anonym (Äru dum?)
    Anonym (Far out) skrev 2024-03-06 17:19:33 följande:
    Ja, men hur ofta hör du att kvinnor ska uppfylla de kraven för att kunna attrahera en man?
    Vi kvinnor kan väl inte styra över männens låga krav. Höj era krav då, det är ni män som sitter på den makten. Vi kvinnor skulle uppskatta om ni gjorde det. Det hade varit väldigt skönt att slippa bli spammade bara för att man indikerar att man är kvinna. Vi vill inte ha uppvaktade av män utan krav. Så snälla sluta. 
  • Anonym (Äru dum?)
    Anonym (Håhå) skrev 2024-03-06 17:43:25 följande:
    Hehe jag såg ett citat som var något i stil med "Män tror att de tävlar mot andra män om kvinnorna. I själva verket tävlar de mot en god bok, en kopp te och en katt". 
    Exakt.
Svar på tråden Behöver kvinnor någonsin jobba på sig själva?