Inlägg från: Anonym (Masala) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Masala)

    "Våriga" köttbullar + efterrätt till påsk, tips?

    Italienska köttbullar på kalvfärs med parmesan, vitlök, färsk basilika och lite citronskal är magiskt goda. Går säkert med kycklingfärs också.

    Här är en version:

    www.triedandtruerecipe.com/basil-parmesan-chicken-meatballs/

    Hackad lufttorkad skinka i smeten ger ännu ett lyft men är inte nödvändigt, det smakar så mycket ändå.

    Pannacotta med vit choklad är superlätt och gott, lägg på ett lager gul passionsfruktgele/sås och en physalis eller nåt så är du hemma.

    Här ett grundrecept

    www.koket.se/pannacotta-med-vit-choklad

  • Anonym (Masala)
    välbärgad man i mina bästa år skrev 2024-03-09 18:59:05 följande:

    Förutsatt att du har en dator så varför inte ägna några minuter för att kolla igenom alla recept och omdömen som finns på nätet. Finns nog mer högkvalitativa recept på nätet typ ex recept och videofilmer från stjärnkocken Mannerström som du säkert kan snappa upp.

    Lycka till  Flört


    1. Alla är inte på Mannerströms nivå i köket.

    2. Det bästa receptet är ofta det som någon faktiskt har provat att göra, i ett vanligt kök, med rimlig utrustningsnivå. Alla har inte mandoliner, multiset med spritstyllar och minibrännare hemma.

    Tidningen Elle á la Carte var (medan man fortfarande köpte tidningar) till exempel notorisk för recept som funkade halvdant eller ibland inte alls, medan Allt om Mat har varit väldigt stabila, enligt min ringa mening.
Svar på tråden "Våriga" köttbullar + efterrätt till påsk, tips?