Inlägg från: Anonym (Tjejen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tjejen)

    När sexet sakta men säkert dör ut, vad gör man då?

    Det är svårt det där. Jag är den som vill mer, börjar ana att det blir mindre än det där dygnet runt som jag helst gör i början. Och egentligen gärna fortsätter med fast att man gör annat med. Har tänkt att olika individer gillar det olika mkt. Är bara att jag är så tänd på min partner.

    Sen har ni ett litet barn med i bilden med, för en del ändrar det mkt. Inte lika mkt för mig, det fanns ändå i mitt medvetande att jag ville ligga med barnens pappa.

  • Anonym (Tjejen)
    Anonym (Håller på att tappa det) skrev 2024-03-14 11:08:14 följande:
    Utan är istället mer intim och försöker avlasta henne (för hon har sagt att hon tror på det även om det kändes tveksamt för min del) och är tveksam till hur bra det funkar egentligen utan får mig nästan att känna mig lurad även om jag är övertygad om att det inte är avsiktligt gjort av henne.
    Menar du att du känner dig lurad på det livet du förväntade dig tillsammans? Om det är så kan jag känna igen mig i det med barnens pappa, nu ett ex. Man går in i familjeskaffandet i tron att det kommer att bli som tvåsamheten innan fast med barn, så tänkte jag och så blev det inte. 

    I din sits hade jag pratat om det här med henne och berättat vad dina drömmar är, vad du önskar. Och höra vad hennes version är.

    Sen gör ju barnafödande saker med alla hormoner, den kraftigt ökade arbetsbördan och livet som förändrats helt. Det gäller att ta sig igenom den första tunga perioden tillsammans tror jag, så att man inte separeras där från att ha varit tighta.
Svar på tråden När sexet sakta men säkert dör ut, vad gör man då?