Inlägg från: Anonym (Sara) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sara)

    Vad tycker du som är kvinna om män som inte kan få

    Det är ju ingen idé att svara eftersom du kommer att anmäla allt du inte håller med om, eller? Kommer du låta alla svara och inte ta bort deras svar eller ska du göra som det brukar se ut i en diktatur och revidera allt som inte passar din agenda?

  • Anonym (Sara)
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2024-03-16 21:26:22 följande:
    Jo, det är ett stort problem med vissa kvinnor som anser sig kunna säga vad som helst, som inte bryr sig om andra, om andra blir sårade. Ofta så är de typen som själva inte tål att höra nåt, då är de överkänsliga.
    De har regler som bara gäller dom själva, och så dömer de andra. Dubbelmoral alltså. Jag har problem med det.

    Jag är låg och deprimerad, betyder inte att jag är sjuk och behöver bli frisk. Man får må dåligt. Även om andra inte gillar det. Tycker det är svagt, dåligt och fult. Prova att gå i mina skor, sen kan du uttala dig om hur det känns.
    Men när dessa vissa kvinnor är din syster och mamma räknas det inte eftersom familjer häver ut sig allt möjligt mot varandra.

    Det betyder inte att du inte får bli ledsen men att tro att det beror på att kvinnor i allmänhet anser sig rätt att säga vad som helst istället för att förstå att det är nära familj som ger sig själva den rätten gör att det blir helt galet.

    Du är låg och deprimerad och väljer att istället för att söka hjälp fortsätta att borra dig djupare och djupare ner i skiten. Vi som svarar dig går vidare med våra liv (hur det nu ser ut), att vi svarar dig betyder inte att "vi inte gillar det" eller tycker att det är svagt eller fult, det är bara att ditt ältande år efter år upplevs som oerhört osunt.
Svar på tråden Vad tycker du som är kvinna om män som inte kan få